Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Καιρός: Βροχές και… βοριάδες!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα θα συνεχιστούν οι βροχές, ενώ οι βοριάδες θα συνεχίσουν να κρατούν το θερμόμετρο χαμηλά. Έτσι ομπρέλα και ζακέτα θα είναι απαραίτητα αξεσουάρ και σήμερα.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 16 ως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.Στα νότια λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου.

 

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη .Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.

 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. Στα νότια λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα νότια έως 7 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 21 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά.Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 18 έως 27 βαθμούς κελσίου.

 

Λέσβος

Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμαΑνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασια: από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου.

 

Πρόγνωση για αύριο Τρίτη 20-06-2017

Καιρός: στην Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά αίθριος αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά.Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6Μποφόρ.Θερμοκρασια: σε μικρή άνοδο.

 

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε