Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Καιρός: “Μπάστακας” τα μελτέμια! Εως και 7 μποφόρ

Καιρός: “Μπάστακας” τα μελτέμια! Εως και 7 μποφόρ

Καλός θα είναι και σήμερα ο καιρός με λίγη συννεφιά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν και σήμερα βορειάδες έως και 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς. Στη Δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλός καιρός με λίγη συννεφιά το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 και το απόγευμα στο Ιόνιο, τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς. Στην Ηπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καλός καιρός με βόρειους ανέμους έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καλός καιρός με λίγη συννεφιά στην Κρήτη το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Λίγη συννεφιά θα έχει το μεσημέρι και το απόγευμα στα Δωδεκάννησα. Οι άνεμοι βορειάδες 5 με 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς.

ΑΤΤΙΚΗ

Κι εδώ βορειάδες έως 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 25 έως 34 βαθμούς. Στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συννεφιά και στην Θεσσαλονίκη από το μεσημέρι και άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 εως 34 βαθμούς.

Καιρός Τελευταίες ειδήσεις