Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αφεντικό για Όσκαρ! Δες και θα καταλάβεις! [pics, vid]

Αφεντικό για Όσκαρ! Δες και θα καταλάβεις! [pics, vid]

Δωρεάν γεύματα, ετήσιο μπόνους έως και 45%, πληρωμένες διακοπές αλλά και τα πιο ζηλευτά μετά την ανακαίνιση 3 εκατομμυρίων γραφεία του κόσμου.

Αυτό προσφέρει ο Chris Morling, ιδρυτής της ιστοσελίδας money.co.uk, ενώ οι περισσότεροι εργαζόμενοι αισθάνονται ευγνώμονες για δωρεάν καφέ ή κουπόνια για ψώνια σούπερ μάρκετ. Οι δικοί του εργαζόμενοι απολαμβάνουν μια απίστευτη ποικιλία από προνόμια, ενώ κάθε χρόνο τους δίνονται και 5.000 λίρες για να δωρίσουν στον φιλανθρωπικό οργανισμό της αρεσκείας τους.

Το έβαλε σκοπό να δημιουργήσει το καλύτερο μέρος να δουλεύει κανείς, σημειώνοντας πως το να φροντίζει την ομάδα του είναι υψίστης σημασίας. “Είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό μου στοιχείο”. Η τελευταία φάση του σχεδίου περιελάμβανε την ανακαίνιση της έδρας της εταιρείας, ενός κάστρου στο Cirencester, σε συνεργασία με τα 50 μέλη του προσωπικού και τον διακοσμητή Laurence Llewelyn-Bowen που κόστισε 3 εκατομμύρια λίρες.

Πλέον οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεδριάζουν στο “σαλέ”, τη “βιβλιοθήκη” ή τη “σπηλιά πάγου” και να χρησιμοποιούν ένα Star Trek σινεμά, ένα arcade room και τουαλέτες με θέμα Rolling Stones. Όπως επισήμανε ο Chris Morling, ήθελε να κάνει ένα υπέροχο μέρος για να εργάζονται. “Ένα παραγωγικό μέρος να εργάζεσαι. Αυτό που κάναμε προέκυψε από τις ανάγκες της ομάδας. Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ξεχωρίζουν ενώ εργάζονται, άλλοι να δουλεύουν μόνοι. Τελικά φτιάξαμε έναν χώρο όπου αισθάνεσαι άνετα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε