Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Σοκαριστικές φωτογραφίες της με μελανιασμένο μάτι και ματωμένο χείλος

Άμπερ Χερντ – Τζόνι Ντεπ: Σοκαριστικές φωτογραφίες της με μελανιασμένο μάτι και ματωμένο χείλος

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που η Άμπερ Χερντ χρησιμοποιεί ως αποδεικτικό στοιχείο για να αποδείξει πως ο Τζόνι Ντεπ την κακοποίησε σωματικά πάνω από μια φορά στη διάρκεια του γάμου τους.

Οι φωτογραφίες της Άμπερ Χερντ τραβήχτηκαν μετά από μια υποτιθέμενη επίθεση του Τζόνι Ντεπ εναντίον της τον Δεκέμβριο του 2015. Μια επίθεση που την έκανε, όπως λέει, να φοβηθεί πραγματικά για τη ζωή της. Στις φωτογραφίες φαίνεται με μελανιασμένο το ένα της μάτι και με ένα κόψιμο στο κάτω χείλος της.

Στα δικαστικά έγγραφα η Άμπερ Χερντ κάνει αναφορά σε 3 συγκεκριμένα περιστατικά κακοποίησης. Τον Δεκέμβριο του 2015, στις 21 Απριλίου και στις 21 Μαΐου. Σύμφωνα με την 30χρονη ηθοποιό, ο Τζόνι Ντεπ την κακοποιούσε λεκτικά και σωματικά, με τον διάσημο ηθοποιό να αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της.

Στο μεταξύ, τα μηνύματα που αντάλλαξε η Άμπερ Χερντ με τον βοηθό του Τζόνι Ντεπ, Stephen Deuters, τον Μάιο του 2014 έρχονται ως άλλη μία απόδειξη των ισχυρισμών της. “Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Στο Τόκιο, στο Λονδίνο (θυμάσαι;!) και πάντα μένω. Πάντα πιστεύω ότι θα γίνει καλά… Αλλά μετά από 3 μήνες βρίσκομαι και πάλι στην ίδια ακριβώς θέση”.

Στα μηνύματα που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο αποστολέας, που φέρεται να είναι ο εκπρόσωπος του Τζόνι Ντεπ, της απαντά πως “είναι απίστευτα απολογητικός και ξέρει πως έκανε λάθος. Θέλει να γίνει καλύτερα τώρα. Ήταν πολύ σαφής για αυτό σήμερα το πρωί. Νιώθω ότι βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή”.

Άμπερ Χερντ: “Ναι αλλά δεν ξέρω πώς να είμαι κοντά του μετά από ό,τι μου έκανε χθες. Δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μαζί του” του απαντά η Άμπερ Χερντ.

Εκπρόσωπος Τζόνι Ντεπ: “Θέλει τόσο πολύ να σε δει. Είναι τρελός”.

Άμπερ Χερντ: “Κοίτα. Νομίζει ότι δεν το αξίζει αυτό. Προφανώς δεν έχει ιδέα τι έκανε ή τον βαθμό αυτού που έκανε. Αν κάποιος ήταν πραγματικά ειλικρινής με τον εαυτό του για το πόσο άσχημο ήταν αυτό που έκανε, θα ήταν αποτροπιασμένος. Δυστυχώς για εμένα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα συνέβησαν”.

Εκπρόσωπος Τζόνι Ντεπ: “Ήταν αποτροπιασμένος. Όταν του είπα ότι σε κλώτσησε, έκλαιγε. Ήταν αηδιαστικό και το ξέρει. Δεν ήμουν μαζί του όταν… Μου το διάβασε και είπα πως ήταν το λάθος μήνυμα να στείλει. Μετά έστειλε το τρίτο μήνυμα και κάθισε και έκλαιγε στο κρεβάτι. Είναι ένα μικρό αγόρι. Χρειάζεται όση βοήθεια μπορεί να έχει. Λυπάται πολύ όπωςθα έπρεπε”.

Άμπερ Χερντ: “Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό στο παρελθόν και πάντα μένω. Πάντα πιστεύω ότι θα γίνει καλύτερος…”.

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα έρχονται λίγες μόνο ημέρες μετά την κατάθεση αιτήματος από την Άμπερ Χερντ που ζητούσε περιοριστική εντολή σε δικαστήριο της Καλιφόρνια. “Η σχέση του Τζόνι και της Άμπερ ήταν πάντα τοξική. Τσακώνονταν τόσο συχνά”, είπε πηγή που βρισκόταν κοντά στο διάσημο ζευγάρι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε