Δευτέρα, 6 Μαΐ
21oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Συνάντηση με την Καμάλα Χάρις στον Λευκό Οίκο

Κιμ Καρντάσιαν: Συνάντηση με την Καμάλα Χάρις στον Λευκό Οίκο
REUTERS

Επιστροφή στον Λευκό Οίκο για την Κιμ Καρντάσιαν προκειμένου να συζητήσει με την Καμάλα Χάρις για τα δικαιώματα των φυλακισμένων. Η γνωστή τηλεπερσόνα είχε ξανά βρεθεί στην προεδρική κατοικία, καλεσμένη του Ντόναλντ Τραμπ το 2019.

Αυτή τη φορά την  Κιμ Καρντάσιαν υποδέχτηκε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, στην αίθουσα του Λευκού Οίκου χτες Πέμπτη (25.04.2024). Οι δύο γυναίκες συζήτησαν το θέμα της ένδειξης επιείκειας σε μη βίαιους καταδικασμένους για υποθέσεις ναρκωτικών.

Μέσα από τη συζήτηση ο Λευκός Οίκος άδραξε την ευκαιρία και έδειξε επιείκεια σε 16 καταδικασμένους, 11 εκ των οποίων εξέτισαν την ποινή τους ενώ σε 5 μειώθηκε η ποινή.

«Σε αυτό το δωμάτιο έγινε και η συνάντηση πριν από πέντε χρόνια και η οποία με ενέπνευσε να αναζητήσω πώς μπορώ να βοηθήσω και πώς μπορώ να μεταφέρω τις εκπληκτικές ιστορίες που έχω ακούσει για πρόσωπα όπως εσείς» είπε η Καρντάσιαν στην Χάρις.

Αναφορικά με την συνάντησή της με τον Ντόναλντ Τραμπ η 46χρονη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας είπε ότι, αποτέλεσε το εφαλτήριο «για να προσπαθήσω να πάω στη νομική και να συνεχίσω τις σπουδές μου, ώστε να δω πώς μπορώ να βοηθήσω χωρίς να βασίζομαι στις δύο γυναίκες πίσω μου, που έρχονται παντού μαζί μου, τις δύο δικηγόρους μου, για να μεταφράζουν όλα όσα ακούω».

Η Kim Kardashian δεν έχασε φυσικά ευκαιρία να ενημερώσει τους 363 εκ. ακολούθους της για αυτή την σημαντική της επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στα story του λογαριασμού της στο Instagram.

«Ανυπομονώ να μοιραστώ τα πάντα για τις δεύτερες ευκαιρίες στη σημερινή συνάντηση στον Λευκό Οίκο. Σας ευχαριστώ Κυριά Αντιπρόεδρε», έγραψε η Kim Kardashian ευχαριστώντας της Kamala Harris για την πρόσκληση. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις