Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο του Τέξας και μετά αυτοκτόνησε

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη των ΗΠΑ παρακολουθεί ακόμη ένα δράμα, με ένοπλο που άνοιξε πυρ κατά πάντων και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ενοπλος άνδρας με ένα όπλο τύπου ΑΚ-47 άνοιξε πυρ πολλές φορές σήμερα σε Πανεπιστήμιο στο Οστιν του Τέξας χωρίς να προκαλέσει θύματα, και στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολούμενος, ανακοινώθηκε από το Πανεπιστήμιο που ανέφερε ότι αναζητείται και ένας πιθανός συνεργάτης του.

Πολλοί αστυνομικοί βρέθηκαν αμέσως επί τόπου και περικύκλωσαν το Πανεπιστήμιο ενώ κατέφθασαν και αστυνομικά τεθωρακισμένα οχήματα, όπως έδειξαν και όλα τα αμερικανικά τηλεοπτικά κανάλια.

“Επιβεβαιώνεται ότι ένας οπλισμένος άνδρας ντυμένος με κουστούμι και γραβάτα και με καλυμμένο το πρόσωπό του με μια μάσκα του σκι εισέβαλε στο χώρο του Πανεπιστημίου πυροβολώντας εδώ και εκεί μέχρι που έθεσε τέλος στη ζωή του αυτοπυροβολούμενος στον έκτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζεται η βιβλιοθήκη. Κανείς δεν τραυματίστηκε και η αστυνομία έχει αποκλείσει όλον τον γύρω από το πανεπιστήμιο χώρο, ενώ αναζητείται και ένας δεύτερος ύποπτος άνδρας”, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστήμιου και προστίθεται ότι δόθηκε εντολή να μην βγει και να μην μπει κανείς στο χώρο μέχρι νεωτέρας αστυνομικής διαταγής.

Στο ίδιο πανεπιστήμιο πριν χρόνια, το 1966 ένας ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε 15 άτομα, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε