Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ανθρωπόμορφο τέρας! Βίασε και προσπάθησε να λιώσει με πέτρα το κεφάλι 18χρονης

Ανθρωπόμορφο τέρας! Βίασε και προσπάθησε να λιώσει με πέτρα το κεφάλι 18χρονης

Μετά από εξονυχιστικές έρευνες, οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 22χρονου Zdenko Tutrak. Ο 22χρονος τιμωρήθηκε με 20ετή φυλάκιση για τον βάναυσο βιασμό 18χρονης στο Leeds.

Ο νεαρός Σλοβάκος είχε αρπάξει τη νεαρή μουσουλμάνα από τη στάση λεωφορείου στο Beeston, στο Leeds, την είχε σύρει πίσω από ένα φράκτη και αφού τη χτύπησε 18 φορές στο κεφάλι με μια πέτρα, τη βίασε. Έφυγε αφήνοντάς τη νεαρή κοπέλα για νεκρή. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερους από 100 αστυνομικούς να συμμετέχουν στις έρευνες που κόστισαν πάνω από 250.000 λίρες. Ο δράστης εγκατέλειψε τη χώρα και επέστρεψε στη γενέτειρά του, τη Σλοβακία.

Οι αρχές τον είχαν εντοπίσει στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ βρήκαν και το DNA του δράστη στο σημείο, κάτι που οδήγησε στην ταυτοποίησή του. Η νεαρή κοπέλα είχε σωθεί από τη μαντήλα και την κουκούλα που φορούσε στο κεφάλι. Η επίθεση, που είχε σημειωθεί στις 22:40 το βράδυ της 6ης Μαρτίου, είχε διαρκέσει 7,5 λεπτά. Έφυγε ήρεμος στη συνέχεια. Δύο γυναίκες βρήκαν τη 18χρονη καλυμμένη στο αίμα.

Αφού οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, παρέμεινε για πάνω από 1 εβδομάδα, καθώς έκανε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως σώθηκε χάρη στη μαντήλα και την κουκούλα του παλτό της από πιο σοβαρό τραυματισμό. Ο 22χρονος, που παραδέχτηκε τον βιασμό και τη βαριά σωματική βλάβη αλλά όχι την απόπειρα δολοφονίας, δεν έδειξε να συγκινείται στο άκουσμα της καταδίκης του.

Η νεαρή κοπέλα που προέρχεται από παραδοσιακή μουσουλμανική οικογένεια δεν έβγαινε έξω τις νύχτες, αλλά είχε τσακωθεί με τη μητέρα της. “Ο βιασμός είχε καταστροφικές συνέπειες τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της. Αντιλαμβάνεται την ντροπή και δεν έχει σημασία που οι άνθρωποι της λένε ότι ήταν το θύμα. Ντρέπεται όπως και η οικογένειά της. Ήταν το τελευταίο πρόσωπο που βρέθηκε στον δρόμο του 22χρονου και ήταν απίστευτη ατυχία για εκείνη”, σημείωσε εκπρόσωπος των αρχών.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε