Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Απίστευτες προσβολές για ασθενή σε χειρουργείο – Κατέγραψε κρυφά την επέμβασή της

Απίστευτες προσβολές για ασθενή σε χειρουργείο – Κατέγραψε κρυφά την επέμβασή της

Χωρίς καμία διάθεση να κινηθεί νομικά εναντίον τους, η Ethel Easter μοιράζεται τη σοκαριστική εμπειρία της από το προσωπικό νοσοκομείου. Κατέγραψε τα όσα έλεγαν για εκείνη οι γιατροί ενώ ήταν ναρκωμένη στο χειρουργείο.

Η Ethel Easter αποφάσισε να καταγράψει την επέμβαση κήλης μετά από τον διαπληκτισμό με τον γιατρό της. Κατέρρευσε και έκλαιγε όταν την ενημέρωσε πως θα πρέπει να περιμένει δύο μήνες για την προγραμματισμένη εγχείρηση.

“Δεν μπορώ να περιμένω δύο μήνες” ήταν αρχικά η αντίδρασή της. Ο γιατρός της, όπως αναφέρει, θύμωσε πολύ. “Ποια νομίζεις πως είσαι; Πρέπει να περιμένεις όπως όλοι οι άλλοι”. Μετά τη νευρική αντίδρασή του αποφάσισε να κρύψει μια κάμερα στα μαλλιά της την ημέρα της επέμβασης.

Αργότερα δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα λέγονταν από τον γιατρό και τους βοηθούς της ενώ ήταν ναρκωμένη στο χειρουργείο. Αμέσως μόλις έπεσε σε βαθιά νάρκωση, ο γιατρός ακούγεται να μιλά για την ασθενή του. “Μας στόλισε όταν δεν της κλείσαμε το χειρουργείο μέσα σε 2 εβδομάδες”, ακούγεται να λέει.

Ανέφερε πως η Ethel Easter του είπε ότι θα καλούσε δικηγόρο για το θέμα που ανέκυψε με τους άλλους να ξεσπούν σε γέλια. “Αυτό δεν είναι κάτι που λες στον γιατρό που πρόκειται να σε χειρουργήσει”, ακούγεται να λέει κάποιος.

Οι γιατροί έκαναν προσβλητικά σχόλια για το σώμα της και την αποκαλούσαν “Precious”, αναφορά στον χαρακτήρα που υποδήθηκε το 2009 η Gabourey Sidibe. “Είδες τον αφαλό της;” ακούγεται να ρωτά μια γυναίκα και οι άλλοι να ξεσπούν σε γέλια, ενώ ο γιατρός της κάποια στιγμή ανέφερε ότι λυπάται τον άντρα της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε