Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Από αυτό το τροχαίο σώθηκε 4 μηνών αγοράκι! Τρομακτικό βίντεο!

Από αυτό το τροχαίο σώθηκε 4 μηνών αγοράκι! Τρομακτικό βίντεο!

Ένα μόλις τεσσάρων μηνών αγοράκι επέζησε ως εκ θαύματος από ένα σοκαριστικό τροχαίο, με την στιγμή να αποτυπώνεται στην κάμερα. Ο πατέρας του έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μία λεωφόρο στην Αγγλία, με το όχημα να αναποδογυρίζει και να κυλά στο δρόμο για δεκάδες μέτρα.

Μοιάζει με θαύμα. Το νεογέννητο αγοράκι βρισκόταν στο παιδικό κάθισμα όταν το αυτοκίνητο της οικογένειας ανατράπηκε και διένυσε μία αρκετά μεγάλη απόσταση αναποδογυρισμένο, στον αυτοκινητόδρομο M5, στην περιοχή West Midlands, της Μεγάλης Βρετανίας.

Αφού συγκρούστηκε με ένα διερχόμενο όχημα, το αυτοκίνητο διέσχισε τις γραμμές της λεωφόρου ακολουθώντας μία τρομακτική πορεία, η οποία μάλιστα καταγράφηκε από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη σε μία νταλίκα.

Δείτε τις ανατριχιαστικές στιγμές

 

Η “σωτήρια” κάμερα

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος κατάφερε να το συγκρατήσει στο οδόστρωμα, με τις εικόνες να αποτελούν πειστήριο πως μία τραγωδία απεφεύχθη στο… παρά πέντε.

Το λευκό όχημα συνέχισε την τρελή του πορεία έως και έξω από την λεωφόρο, ενώ ως εκ θαύματος όλοι οι εμπλεκόμενοι επέζησαν, μεταξύ των οποίων και το μόλις τεσσάρων μηνών αγοράκι!

Όπως προαναφέραμε, οι στιγμές αποτυπώθηκαν στην κάμερα μίας νταλίκας της εταιρείας μεταφοράς εμπορευμάτων “Owens Group”, με τον διευθυντή του τμήματος ασφάλειας της εταιρείας, Mike Colborne, να δηλώνει πως ο οδηγός της νταλίκας έκανε ό, τι μπορούσε για να βοηθήσει. Κι αυτό διότι τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και βοήθησε στον απεγκλωβισμό των τραυματιών.

Τέλος, υπερασπίστηκε την απόφαση της εταιρείας να τοποθετήσει κάμερες στα οχήματά της, λέγοντας πως η πρακτική αυτή βοηθά στην προστασία των οδηγών και της εταιρείας.

Πηγή: dailymail.co.uk

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε