Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Αρνήθηκε να δώσει τοστ σε πελάτη επειδή… θα το έδινε σε άστεγο [pics, vid]

Αρνήθηκε να δώσει τοστ σε πελάτη επειδή… θα το έδινε σε άστεγο [pics, vid]

Ένα απίστευτο σκηνικό συνέβη σε καφετέρια στον σταθμό Γουάτερλου στο Λονδίνο. Υπάλληλος αρνήθηκε να πουλήσει τοστ σε πελάτη, επειδή αυτός θα… το έδινε σε άστεγο. 

Ο Άντριαν Πίνσετ το βράδυ της Δευτέρας μπήκε σε ένα κατάστημα της αλυσίδας καφέ ”Costa Coffee”, μαζί με έναν άστεγο άνδρα, προκειμένου αυτός να επιλέξει ένα σνακ και ένα ποτό της αρεσκείας του για να τον κεράσει.

Όπως ισχυρίζεται λοιπόν, μόλις ο υπάλληλος αντιλήφθηκε για ποιον προοριζόταν το γεύμα, αρνήθηκε να το δώσει, λέγοντας πως αυτό είναι αντίθετο με την πολιτική του σταθμού του τραίνου και πως θα αντιμετώπιζε πρόβλημα αν το έκανε.

Σύμφωνα με τον ίδιο πάντα, ακόμα και όταν του είπε πως το τοστ ήταν για εκείνον, ο υπάλληλος και πάλι αρνήθηκε

”Είναι η πολιτική που έχει επιβάλει η ασφάλεια του σταθμού, όχι του μαγαζιού. Αν σας δώσω το γεύμα για τον άστεγο μπορεί να συλληφθώ” φαίνεται να του είπε.

Στη συνέχεια ο Πίνσετ ζήτησε να εξυπηρετηθεί από μια άλλη υπάλληλο που ήταν στο μαγαζί, που και αυτή όμως αρνήθηκε.

Ωστόσο εκπρόσωπος της σιδηροδρομικής εταιρείας ανέφερε ότι τέτοια πολιτική δεν υπάρχει, τονίζοντας μάλιστα ότι να ενημερώσουν σχετικά όλους τους υπαλλήλους που δουλεύουν σε σταθμούς ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο σκηνικό στο μέλλον.

Ο πελάτης ανέβασε το βίντεο στο facebook, σχολιάζοντας ότι είναι ”ξεφτίλα” τα όσα συνέβησαν, με πλήθος χρηστών κατακρίνουν την στάση των υπαλλήλων

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε