Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Αρχηγός κόμματος πάει … σπίτι του γιατί έγινε μπαμπάς!

Αρχηγός κόμματος πάει … σπίτι του γιατί έγινε μπαμπάς!

Κλείστε τα μάτια και φανταστείτε οποιονδήποτε Έλληνα πολιτικό και μάλιστα αρχηγό κόμματος που διεκδικεί εξουσία να παίρνει τρεις μήνες άδεια για να μεγαλώσει την κόρη του…

Εδώ, ούτε στα όνειρά μας τέτοια συμπεριφορά. Αυτά γίνονται αλλού, στη Γερμανία όπου ο αρχηγός του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) Ζίγκμαρ Γκάμπριελ θα πάρει άδεια πατρότητας. Μόλις έγινε μπαμπάς, μέσα στον Απρίλιο απέκτησε μια κορούλα και όπως είπε
“Αυτό το καλοκαίρι θα πάρω τρεις μήνες χωρίς πολιτική δραστηριότητα ώστε να μπορέσει η σύντροφός μου να επιστρέψει στη δουλειά της”, είπε … έτσι απλά.
Για την ιστορία ο κύριος Γκάμπριελ είναι ο πιθανός υποψήφιος για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματός του εναντίον της Άγγελας Μέρκελ στις επόμενες εκλογές.
Αυτά ως προς τη δημόσια ζωή του, στην ιδιωτική του είναι παντρεμένος με μια οδοντίατρο, έχει πλέον δύο παιδιά και όπως όλα δείχνουν θα πάρει τους τρεις από τους 14 μήνες που δικαιούνται ως ζεύγος με τη σύζυγό του για να μεγαλώσουν το νέο μωρό τους.
Και κάτι για το τέλος. Καθώς είναι πάνω απ’ όλα Γερμανός στην ερώτηση για τη γνωστή ταλαιπωρία στον ύπνο όταν καταφτάνει στο σπίτι νέο μωρό ο κ. Γκάμπριελ απαντά πως … “Ο ύπνος, είναι πολύ υπερτιμημένος”!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε