Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Chester Bennington: Η μακάβρια φάρσα πριν την αυτοκτονία

Chester Bennington: Η μακάβρια φάρσα πριν την αυτοκτονία

Η είδηση της αυτοκτονίας του βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή των Linkin Park Chester Bennington συγκλόνισε το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Ο Chester Bennington των Linkin Park βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στη νότια Καλιφόρνια. Ο 41χρονος τραγουδιστής θα ξεκινούσε περιοδεία την επόμενη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του συγκροτήματος.

Λίγες μέρες πριν από την αυτοκτονία του Chester Bennington μια μακάβρια φάρσα είχε προκαλέσει σάλο στο ίντερνετ. “Chester Bennington dead 2017” ήταν ο τίτλος προφητικού δημοσιεύματος του MediaMass που δημοσιεύτηκε λίγες ημέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Το δημοσίευμα προέκυψε μετά από σελίδα που είχε δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο “R.I.P. Chester Bennington” και είχε μέσα σε λίγες ώρες ένα εκατομμύριο likes. Πολλοί ήταν οι θαυμαστές του που άρχισαν να αποτίουν τότε φόρο τιμής στον τραγουδιστή, με άλλους να προειδοποιούν για την αυθεντικότητα της είδησης από τη στιγμή που δεν είχε μεταδοθεί από αξιόπιστα μέσα ενημέρωσης.

“Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής Chester Bennington έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (18 Ιουλίου). Ο Chester Bennington γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου 1976 στο Φοίνιξ. Θα λείψει αλλά δεν θα ξεχαστεί. Εκφράστε τα συλλυπητήριά σας στα σχόλια και κάνοντας like στη σελίδα” ήταν το μήνυμα που είχε ανεβάσει το MediaMass.

Λίγο αργότερα έγραφε ότι ο θάνατος του Chester Bennington δεν ήταν τίποτα άλλο από φάρσα. “Ευτυχώς ο τραγουδιστής των Linkin Park είναι πολύ καλά και ζωντανός”, σημείωνε μετά την επιβεβαίωση της ψεύτικης είδησης θανάτου του.

Διαβάστε επίσης:

Κρεμάστηκε ο τραγουδιστής των Linkin Park

Αυτοκτονία Chester Bennington: Ένα ντούετο που δεν μπορείς να δεις πλέον χωρίς να λυγίσεις

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε