Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Chemsex: Η νέα μόδα θέλει… ατελείωτο σεξ με πολλούς συντρόφους και ναρκωτικά!

Chemsex: Η νέα μόδα θέλει… ατελείωτο σεξ με πολλούς συντρόφους και ναρκωτικά!

Όργια μέχρι τελικής πτώσεως με πολλαπλούς συντρόφους, με πολλά ναρκωτικά και καθόλου προφυλάξεις είναι η νέα μόδα στη Βρετανία και ονομάζεται “chemsex”. Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς προβλέπουν αύξηση των κρουσμάτων του ιού HIV και της ηπατίτιδας.
 

Η πρακτική chemsex έχει αναφερθεί από το 60% των ανθρώπων που επισκέπτονται κάποιες κλινικές στο Λονδίνο και πολλοί από αυτούς έχουν κάνει χρήση ναρκωτικών προτού ξεκινήσουν να κάνουν επί 72 ώρες σεξ με πολλαπλούς συντρόφους! Βρετανοί γιατροί θεωρούν πως η αντιμετώπιση του μάστιγας… chemsex πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για τη δημόσια υγεία.

Η νέα μόδα δεν αφορά μόνο ομοφυλόφιλους αλλά και ετεροφυλόφιλους. Τα σεξουαλικά πάρτι ξεκινούν συνήθως Παρασκευή και διαρκούν μέχρι και τη Δευτέρα, με τους συμμετέχοντες να αδιαφορούν ακόμα και για τις στοιχειώδεις προφυλάξεις, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάπλωσης σεξουαλικών μεταδιδόμενων ασθενειών.

“Οι χρήστες ναρκωτικών Chemsex συχνά περιγράφουν πως έχουν… χάσει μέρες από τη μνήμη τους, ενώ έμειναν χωρίς φαγητό και ύπνο για 72 ώρες”, αναφέρουν Βρετανοί επιστήμονες, που τονίζουν τον κίνδυνο οι ασθενείς να παρουσιάσουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ακόμη και τάσεις αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τους ασθενείς, αλλάζουν κατά μέσο όρο πέντε συντρόφους ανά συνεδρία, ενώ αποτελεί σχεδόν κανόνα το σεξ να γίνεται χωρίς προφύλαξη!

Πηγή: Telegraph

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε