Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δική της εκπομπή στην τηλεόραση η Σάρα Πέιλιν

Δική της εκπομπή στην τηλεόραση η Σάρα Πέιλιν

Τα απομνημονεύματα της, με τίτλο “Going Rogue”, έγιναν άνετα μπεστ-σέλερ, και σήμερα είναι πολιτική αναλύτρια στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η Σάρα Πέιλιν μετά την εντυπωσιακή της άνοδο–από μια ελάχιστα γνωστή κυβερνήτης της Αλάσκας έγινε υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ–θα εξασφαλίσει τώρα και το υπέρτατο σύμβολο της διασημότητας: θα αποκτήσει την δική της εκπομπή στην τηλεόραση. 

Σύμφωνα με το Variety Tuesday, η εταιρεία Discovery Communications, που διαχειρίζεται μια σειρά από κανάλια καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης, αγόρασε μια σειρά που τιτλοφορείται “η Αλάσκα της Σάρας Πέιλιν” για περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Η σειρά που παρουσιάζεται από την Πέιλιν θα παρουσιάζει στους τηλεθεατές τους χαρακτήρες, τις παραδόσεις και τα αξιοθέατα της βορειότερης πολιτείας των ΗΠΑ, ενώ η παραγωγή της υπογράφεται από τον γκουρού των τηλεοπτικών προγραμμάτων “reality”, Μάρκ Μπαρνέτ, του οποίου οι προηγούμενες επιτυχίες περιλαμβάνουν το “Survivor” και το “The Apprentice”. .

Παρά την αιφνίδια παραίτησή της από το αξίωμα του κυβερνήτη της Αλάσκα πέρυσι η 46χρονη Πέιλιν, παραμένει η αγαπημένη του συντηρητικού κινήματος στις ΗΠΑ και έχει δηλώσει ότι μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2012. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε