Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δική της εκπομπή στην τηλεόραση η Σάρα Πέιλιν

Δική της εκπομπή στην τηλεόραση η Σάρα Πέιλιν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.03.2010 | 20:41
Πρώτη δημοσίευση: 23.03.2010 | 20:41

Τα απομνημονεύματα της, με τίτλο "Going Rogue", έγιναν άνετα μπεστ-σέλερ, και σήμερα είναι πολιτική αναλύτρια στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Η Σάρα Πέιλιν μετά την εντυπωσιακή της άνοδο--από μια ελάχιστα γνωστή κυβερνήτης της Αλάσκας έγινε υποψήφια αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ--θα εξασφαλίσει τώρα και το υπέρτατο σύμβολο της διασημότητας: θα αποκτήσει την δική της εκπομπή στην τηλεόραση. 

Σύμφωνα με το Variety Tuesday, η εταιρεία Discovery Communications, που διαχειρίζεται μια σειρά από κανάλια καλωδιακής και δορυφορικής τηλεόρασης, αγόρασε μια σειρά που τιτλοφορείται "η Αλάσκα της Σάρας Πέιλιν" για περισσότερο από 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο.

Η σειρά που παρουσιάζεται από την Πέιλιν θα παρουσιάζει στους τηλεθεατές τους χαρακτήρες, τις παραδόσεις και τα αξιοθέατα της βορειότερης πολιτείας των ΗΠΑ, ενώ η παραγωγή της υπογράφεται από τον γκουρού των τηλεοπτικών προγραμμάτων "reality", Μάρκ Μπαρνέτ, του οποίου οι προηγούμενες επιτυχίες περιλαμβάνουν το "Survivor" και το "The Apprentice". .

Παρά την αιφνίδια παραίτησή της από το αξίωμα του κυβερνήτη της Αλάσκα πέρυσι η 46χρονη Πέιλιν, παραμένει η αγαπημένη του συντηρητικού κινήματος στις ΗΠΑ και έχει δηλώσει ότι μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2012. 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο