Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Δολοφόνησαν άγρια την εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν! Ήθελαν να της κάνουν εξορκισμό!

Φωτογραφία Facebook
Φωτογραφία Facebook

Σοκαρισμένος ο καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος παρακολουθεί το δράμα της οικογένειας του γνωστού ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν. Η εγγονή του E’Dena Hines, βρέθηκε νεκρή στη Νέα Υόρκη μετά από επίθεση από τον φίλο της, που θεωρούσε πως ήταν δαιμονισμένη και ήθελε να της κάνει εξορκισμό!

Η θετή εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν βρέθηκε νεκρή σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν της Νέας Υόρκης το πρωί της Κυριακής. Λίγες ώρες μετά η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη, βάσει μαρτυρίας κατοίκου κοντά στο σημείο του φόνου.

Ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 33χρονης E’Dena Hines φέρεται πως είναι ο 30χρονος σύντροφός της Lamar Davenport. Το ζευγάρι συζούσε και ώρες πριν η 33χρονη βρεθεί νεκρή κοντά στο σπίτι της στην περιοχή Washington Heights είχαν βγει για φαγητό με φιλική παρέα.

Μάρτυρας που ονομάζεται Brydon Tarafa είπε στη DailyMail.com πως ήταν στο διαμέρισμά του όταν άκουσε έναν άνδρα να φωνάζει σαν μανιακός “Ο Ιησούς Χριστός γεννάται”. Είχε προηγηθεί η κραυγή μιας γυναίκας, πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος Davenport στάθηκε πάνω από το άψυχο σώμα της συντρόφου του, αφού την είχε μαχαιρώσει πολλές φορές, φωνάζοντας “Βγείτε έξω διάβολοι”!

Φωτογραφία: DailyMail.com

“Βγείτε έξω διάβολοι! Σας εξορκίζω βγείτε έξω! Στο όνομα του Ιησού Χριστού, ας εξορκίζω!” φώναζε ο 30χρονος Davenport σύμφωνα με τον 65χρονο George Hudacko, που είδε την επίθεση από το παράθυρο του διαμερίσματός του και κάλεσε την αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρία στη New York Post, ο 30χρονος συνέχιζε να μαχαιρώνει το άψυχο κορμί της νεαρής γυναίκας μέχρι που έφτασε η αστυνομία και τον συνέλαβε!

Φωτογραφία: DailyMail.com

Ο φερόμενος ως δράστης της άγριας δολοφονίας, ένας επίδοξος ηθοποιός, έχει ιστορικό χρήσης ναρκωτικών.

Ο Ray Roasrio, που δήλωσε καλύτερος φίλος του υπόπτου, είπε στην αστυνομία ότι ώρες πριν από τη δολοφονία είχε βγει για φαγητό με το ζευγάρι και η 33χρονη θετή εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν ήταν πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Φωτογραφία: DailyMail.com

Η Hines ήταν θετή εγγονή του Μόργκαν Φρίνμαν. Ήταν εγγονή της πρώτης συζύγου του ηθοποιού Τζανέτ Αντέρ Μπράρντσο. Με τον γνωστό ηθοποιό, η νεαρή γυναίκα είχε πολύ καλή σχέση, τον είχε συνοδεύσει αρκετές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του και όταν έγινε γνωστή η είδηση της δολοφονίας του, εκείνος έστειλε ένα μήνυμα στο facebook.

 

I want to acknowledge the tremendous outpouring of love and support my family has received regarding the tragic and senseless passing of my granddaughter Edena Hines. Thank you from the bottom of my heart. -M

Posted by Morgan Freeman on Sunday, 16 August 2015

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε