Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Εκρηξη στην Τουρκία: “Ο Θεός να βάλει το χέρι του” λένε οι Έλληνες ομογενείς

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

“Η έκρηξη ήταν πολύ κοντά στο σχολείο μας. Φοβόμαστε πολύ, ο Θεός να βάλει το χέρι του και να είναι μαζί μας” δηλώνει ο κ. Δερμιτζόγλου, διευθυντής του ελληνικού σχολείου που βρίσκεται κοντά στο σημείο της έκρηξης στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Δερμιτζόγλου είναι διευθυντής του ελληνικού σχολείου στην Κωνσταντινούπολη που βρίσκεται “μια ανάσα” από το σημείο όπου καμικάζι σήμερα σκόρπισε τον θάνατο. Για πέντε νεκρούς και τουλάχιστον 36 τραυματίες κάνει λόγο η μέχρι στιγμής ενημέρωση.

Είναι το πέμπτο τρομοκρατικό χτύπημα στην Τουρκία μέσα στο 2016. Το πρωί του Σαββάτου μία σφοδρή έκρηξη σντάραξε την Κωνσταντινούπολη, με τα θύματα να είναι πέντε, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ο κ. Δερμιζτόγλου δηλώνει στο newsit.gr πως “η έκρηξη ήταν πολύ κοντά στο σχολείο μας. Τη Δευτέρα θα λειτουργήσει κανονικά. Φοβόμαστε πολύ, ο Θεός να βάλει το χέρι του και να είναι μαζί μας”.

Την ίδια ώρα, ο κ. Αγγελοτόπουλος, που εργάζεται στο γραφείο Τύπου του ελληνικού προξενείου στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών. Πέντε είναι οι Ιρλανδοί τραυματίες.

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Μισέλ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε