Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εκτός λειτουργίας παραμένουν τα blog της Google!

Εκτός λειτουργίας παραμένουν τα blog της Google!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.05.2011 | 14:43
Πρώτη δημοσίευση: 13.05.2011 | 14:43

Πανικό στους blogger σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει η διακοπή λειτουργίας του blogger της Google.

Ένα τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα Blogger της Google έχει κάνει εκατομμύρια blogs σε όλο τον κόσμο να μην μπορούν να λειτουργήσουν από χθες και φυσικά έχει προκαλέσει.

Όσοι λοιπόν έχουν κάποιο blog που έχει την κατάληξη blogspot.com δεν μπορoύν να κάνουν αναρτήσεις ούτε και να δεχθούν σχόλια από τους αναγνώστες.

Το πρόβλημα όπως ήταν αναμενόμενο έχει επηρεάσει και τα ελληνικά blogs και φυσικά οι χρήστες διαμαρτύρονται στους επίσημους λογαριασμούς του blogger στο Twitter και στο Facebook.Τέλος η Google από την πλευρά της διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα μηνύματα που έχουν αναρτήσει και δεν έχουν δημοσιευθεί, θα επανέλθουν σύντομα ενώ για την ώρα δεν έχει δώσει κάποια επίσημη εξήγηση για το που οφείλεται η μεγάλη καθυστέρηση στην αποκατάσταση λειτουργίας της υπηρεσίας όπως και για το αν έχουν επηρεαστεί όλα τα blogs του blogger ή ένα μέρος τους.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!