Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ετοιμάζουν τουαλέτες για... τραβεστί!

Ετοιμάζουν τουαλέτες για... τραβεστί!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.09.2010 | 10:07

Διαμάχη έχει ξεσπάσει μεταξύ των δημοτικών συμβούλων για ένα σχέδιο κατασκευής ειδικών αποχωρητηρίων για τις...τραβεστί!

Ένα σχέδιο για την κατασκευή ειδικών αποχωρητηρίων για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ του Σαν Μαρτίν έχει προκαλέσει διαμάχη μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της περιοχής, καθώς ορισμένοι θεωρούν ότι είναι ρατσιστικό.
 
"Πρόκειται να έχουμε ξεχωριστά αποχωρητήρια για τους άνδρες και για τις γυναίκες, και αποχωρητήρια για τις τραβεστί στα νυχτερινά κέντρα και στα μπαρ", δήλωσε η δημοτική σύμβουλος Γκιμένα Αμπονασάρ.
 
"Οι κοπέλες διαμαρτύρονται ότι μοιράζονται τα αποχωρητήρια με τις τραβεστί και οι τραβεστί αν πηγαίνουν στα αποχωρητήρια των ανδρών μπορεί να πέσουν θύματα κακοποίησης", πρόσθεσε η 25χρονη δημοτική σύμβουλος, σε τηλεφωνική συνέντευξη από το Σαν Μαρτίν.
 
Η κ. Αμπονασάρ σημείωσε ότι το σχέδιο της έχει την υποστήριξη των οργανώσεων των τραβεστί στην πόλη αλλά οι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων κομμάτων καταγγέλλουν το μέτρο ως ρατσιστικό.
 
Η Αργεντινή έγινε τον Ιούλιο η πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής που νομιμοποίησε τους γάμους μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook