Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ευχαρίστησε το Θεό η καμαριέρα μετά το "χρύσωμα"΄του Στρος Καν

Ευχαρίστησε το Θεό η καμαριέρα μετά το `χρύσωμα`΄του Στρος Καν
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.12.2012 | 22:32
Πρώτη δημοσίευση: 10.12.2012 | 22:32

Η Νασιφατού Ντιαλό, η πρώην καμαριέρα του ξενοδοχείου που κατηγορούσε για σεξουαλική επίθεση τον Ντομνίκ Στρος-Καν, ευχαρίστησε σήμερα «τον Θεό και όλους όσους με υποστήριξαν σε όλον τον κόσμο», κατά την έξοδό της από το δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης, έπειτα από τον νομικό συμβιβασμό που ανακοινώθηκε νωρίτερα.

«Ευχαριστών όλους όσους με υποστήριξαν σε όλον τον κόσμο. Ευχαριστώ τον Θεό. Ο Θεός να σας ευλογεί», υπογράμμισε στις σύντομες δηλώσεις της βγαίνοντας από το δικαστήριο του Μπρονξ, στην πρώτη της εμφάνιση από το καλοκαίρι του 2011.

Ένας από τους συνηγόρους της, ο Κένεθ Τόμσον, έλαβε αμέσως μετά τον λόγο: «η κυρία Νιταλό είναι μία θαρραλέα γυναίκα, η οποία ουδέποτε έχασε την πίστη της στο δικαστικό μας σύστημα. Με αυτήν τη συμφωνία μπορεί πλέον να συνεχίσει τη ζωή της. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη και τις προσευχές σας».

Ο συμβιβασμός αυτός, του οποίου οι όροι παραμένουν «εμπιστευτικοί», θέτει τέλος στην αστική αγωγή που έχει ασκηθεί από τις 8 Αυγούστου 2011 στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

6 εκατ. έδωσε ο Στρος Καν στην καμαριέρα   Διαδώστε αυτό το άρθρο