Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Φρίκη! Σκότωσε τον άντρα της με σφυρί μετά το τρίο με 17χρονη

Φρίκη! Σκότωσε τον άντρα της με σφυρί μετά το τρίο με 17χρονη

Αντιμέτωπη με την κατηγορία ενός φρικιαστικού έγκληματος βρίσκεται η γιατρός Chamari Liyanage. Κατηγορείται πως δολοφόνησε τον άντρα της Dinendra Athukorala με σφυρί επειδή φοβόταν ότι θα αποκαλύψει πως έκαναν σεξ με 17χρονη.

Οι εισαγγελείς του Ανώτατου Δικαστηρίου στη δυτική Αυστραλία ισχυρίστηκαν πως η Dr Chamari Liyanage είχε κουραστεί από τις σεξουαλικές απαιτήσεις του συζύγου της. Στην ακροαματική διαδικασία αποκαλύφθηκε πως της πρότεινε να συνευρίσκονται ερωτικά και με άλλες γυναίκες.

“Έφτασε σε ένα σημείο που δεν ήταν πλέον πρόθυμη να ανεχθεί τη συμπεριφορά του”, σημείωσε ο εισαγγελέας Nick Cogan. Η έφηβη είπε στους ενόρκους πως συνάντησε το ζευγάρι σε πάρτι στη Σρι Λάνκα το 2014. Είχε συναντηθεί αρκετές φορές μαζί τους στο σπίτι τους. Είπε μάλιστα πως το ζευγάρι της έκανε αποτρίχωση στα πόδια. Έκαναν δώρα στη 17χρονη μέχρι που κάποια στιγμή ο Dinendra Athukorala έπεσε στα γόνατα και την παρακαλούσε να τα πάρει.

Η αστυνομία έφτασε στον τόπο του εγκλήματος στο Geraldton μετά το τηλεφώνημα της γιατρού σε αριθμό έκτακτης ανάγκης που ισχυρίζεται ότι δεν μπορεί να θυμηθεί. Βρήκαν τον Dinendra Athukorala μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το αίμα του είχε “βάψει” τους τοίχους και τα στόρια. Όταν τη ρώτησαν τι έγινε, η Chamari Liyanage τους είπε ότι δεν ήξερε. Δήλωσε αθώα για τη δολοφονία του συζύγου της, με τη δίκη να αναμένεται να διαρκέσει για εβδομάδες.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε