Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Game of Thrones: Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Sophie Turner και την Maisie Williams

Game of Thrones: Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Sophie Turner και την Maisie Williams

Οι δύο ηθοποιοί του Game of Thrones είναι κολλητές στην πραγματικότητα. Sophie Turner και Maisie Williams μιλούν με τρυφερά λόγια η μία για την άλλη!

Και ενώ ο έβδομος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς, Game of Thrones ξεκίνησε, μάθαμε κάτι που μέχρι τώρα δεν το ξέραμε. Πέρα από συνεργάτες και φίλες στη σειρά, η Sophie Turner και η Maisie Williams είναι κολλητές στην πραγματικότητα!

Η 20χρονη Arya Stark και η 21χρονη Sansa Stark μπορεί να μοιράζονται πολλές ώρες μαζί για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Game of Thrones, μοιράζονται όμως άλλες τόσες ακόμα μαζί αφού χάρη στη σειρά, ανέπτυξαν μια ιδιαίτερα στενή φιλική σχέση μεταξύ τους.

“Ήταν κοντά στην ηλικία μου και έτσι έκανα περισσότερη παρέα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Από τότε, δεθήκαμε είναι σαν την μεγάλη μου αδερφή. Είναι ωραίο σε εκδηλώσεις και άλλα events που δεν έχεις κάποιον συγγενή μαζί σου, να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου”, δηλώνει η Arya Stark κατά κόσμον Maisie Williams.

“Είμαστε κολλητές και μάλιστα έχουμε κάνει το ίδιο τατουάζ! Είναι η ημερομηνία της πρώτης μέρας που λάβαμε μέρος στη σειρά”, συνεχίζει η Sansa Stark κατά κόσμον Sophie Turner με την κολλητής να συμπληρώνει ότι κάνουν πολλά πράγματα μαζί και κάποιες φορές αρέσει και στις δύο να μιλούν με άλλες προφορές.

Δείτε το βίντεο με την όμορφη σχέση των δύο αυτών ηθοποιών του Game of Thrones:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε