Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Γονάτισε με τις χειροπέδες και της έκανε πρόταση γάμου! [vid]

Γονάτισε με τις χειροπέδες και της έκανε πρόταση γάμου! [vid]

Είναι από τις πιο ασυνήθιστες και ιδιαίτερες προτάσεις γάμου που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Ο Brandon Thompson είχε για μάρτυρες στην πρόταση γάμου που έκανε στη Leandria Keith τους αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες για 6 αδικήματα. Δεν φάνηκε να πτοείται από τις χειροπέδες και γονάτισε για να της ζητήσει να τον παντρευτεί, με τη σοκαρισμένη μέλλουσα γυναίκα του να λέει το πολυπόθητο ναι και να φιλά τον αρραβωνιαστικό της παρά τα μπλεξίματα με τις αρχές.

Φαίνεται πως τίποτα δεν θα στεκόταν εμπόδιο στον 35χρονο Brandon Thompson από την Οκλαχόμα που συνελήφθη στις 4 Ιουλίου στο Muskogee. Και τελικά δικαιώθηκε αφού η κοπέλα του απάντησε θετικά στην πρότασή του να ενώσουν τις ζωές τους.

Οι αστυνομικοί του επέτρεψαν να της κάνει πρόταση γάμου πριν τελικά τον απομακρύνουν και τον οδηγήσουν στο τμήμα για 6 κακουργήματα, μεταξύ των οποίων ληστεία και οπλοκατοχή. Την ξεχωριστή πρόταση γάμου κατέγραψε κάμερα της στολής ενός αστυνομικού, με τον Thompson να διακηρύσσει την αγάπη του για την Keith.

H Keith δήλωσε συγκλονισμένη από την πρόταση γάμου. “Ήξερα ότι θα έλεγα ναι. Τον αγαπώ πολύ. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Υποθέτω ότι είναι μια αγάπη άνευ όρων. Νιώθω υπέροχα, εκπληκτικά. Ξέρω ότι με αγαπάει και τον αγαπώ. Μπορούμε να τα ξεπεράσουμε μαζί όλα”, δήλωσε στο News On 6.

NewsOn6.com – Tulsa, OK – News, Weather, Video and Sports – KOTV.com |

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε