Πέμπτη, 25 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Όρεγκον: 28 άνθρωποι έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Όρεγκον: 28 άνθρωποι έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα για μισή ώρα

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επισκέπτες λούνα παρκ στο Όρεγκον, καθώς έμειναν κρεμασμένοι ανάποδα από ύψος 30 μέτρων για μισή ώρα μετά από βλάβη στο παιχνίδι που λέγεται AtmosFEAR.

Το λούνα παρκ όπου σημειώθηκε το περιστατικό βρίσκεται στο Όουκς Παρκ, στο Ορεγκον, με το παιχνίδι AtmosFEAR να λειτουργεί σαν ένα τεράστιο εκκρεμές, που προσφέρει στους αναβάτες την εμπειρία μίας πλήρους περιστροφής. Η βλάβη που έπαθε στάθηκε η αιτία 28 άτομα που συμμετείχαν στο παιχνίδι να παγιδευτούν γυρισμένοι ανάποδα.

Ένα άτομο με προβλήματα υγείας διακομίστηκε στο νοσοκομείο και όπως είπαν οι υπεύθυνοι του λούνα παρκ κανένας δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά διασώστες, πυροσβεστική, μια ειδική ομάδα αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και μηχανικοί από το λούνα παρκ μπόρεσαν και κατέβασαν χειροκίνητα το παιχνίδι και έτσι έγινε ο απεγκλωβισμός.

Τα άτομα κατέβηκαν τρομαγμένα από το παιχνίδι AtmosFEAR και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν πίστευαν ότι σώθηκαν.

Οι 28 άνθρωποι αποζημιώθηκαν με την επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου, ενώ το AtmosFEAR που δεν είχε παρουσιάσει προβλήματα στο παρελθόν θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις