Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γυναίκα με καρκίνο του μαστού κερδίζει το λαχείο! Για δεύτερη φορά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Γυναίκα με καρκίνο του μαστού κερδίζει το λαχείο! Για δεύτερη φορά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ιστορία της είναι συγκλονιστική! Μία γυναίκα από τη Νότια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, κέρδισε για δεύτερη φορά σε λίγους μήνες το λαχείο, την ώρα μάλιστα που δίνει τη μάχη της ζωής της!

Οι εκπρόσωποι του North Carolina Education Lottery, δηλαδή της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, ανακοίνωσαν πως μία γυναίκα που πάσχει από καρκίνο του μαστού, κέρδισε για δεύτερη φορά την τρέχουσα χρονιά το λαχείο!

Διάλεξε το… “όλα”!

Η ανακοίνωση από την διοίκηση της εταιρείας, τονίζει πως η Gina Short, από την κομητεία Mecklenburg, κέρδισε το ποσό των 250.000 δολαρίων σε ένα παιχνίδι που ονομάζεται “All or nothing”, δηλαδή “όλα ή τίποτα”, στις 29 Απριλίου!

Η γυναίκα δήλωσε πως για… αρκετή ώρα κοιτούσαν το τυχερό λαχείο για να “χωνέψουν” μαζί με τον σύζυγό της πως ήταν οι μεγάλοι νικητές! Κι αυτό διότι μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, η Gina Short είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο δολάρια επίσης σε ένα παρόμοιο τυχερό παιχνίδι!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η γυναίκα διαγνώσθηκε με καρκίνο πριν έξι χρόνια και αυτή την περίοδο υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες. Ο σύζυγός της, Len Short, δήλωσε πως τα κέρδη τους θα χρησιμοποιηθούν φυσικά για να παρασχεθεί στην γυναίκα του η καλύτερη δυνατή θεραπεία!

Είναι από τις φορές που λέμε πως τα χρήματα πήγαν στα… σωστά χέρια! Και μάλιστα δύο φορές! Στο παρακάτω βίντεο είναι η στιγμή των… πανηγυρισμών κατά την… πρώτη επιτυχία τον περασμένο Φεβρουάριο! 

Πηγή: wral.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε