Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Μέρκελ αγκαλιά με μια γυναίκα σε εξώφυλλο περιοδικού – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέρκελ αγκαλιά με μια γυναίκα σε εξώφυλλο περιοδικού – ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν ο πιο έξυπνος τρόπος να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του. Το γερμανικό περιοδικό Straight! χρησιμοποίησε μια σωσία της Ανγκελα Μέρκελ προκειμένου να διαφημίσει το πρώτο του τεύχος το οποίο απευθύνεται σε ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Η Μέρκελ να σημειωθεί είναι κατά του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Το περιοδικό, κυκλοφόρησε την Τετάρτη και στο διαφημιστικό κλιπ 23 δευτερολέπτων είχε τίτλο: «Όλοι στην Ευρώπη μισούν τη Μέρκελ; Ναι, εκτός από αυτή τη γυναίκα…»

Το ασπρόμαυρο κλιπ δείχνει τη “Μέρκελ” να χρησιμοποιεί το κινητό της μπροστά σε ένα παράθυρο και να ακούγεται από το ραδιόφωνο ότι το 62% των Γερμανών είναι υπέρ του γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου. Η σωσίας κουνάει απογοητευμένη το κεφάλι της ώσπου εμφανίζεται μια νεα γυναίκα που την παίρνει αγκαλιά και την φιλάει στο σβέρκο.

Στο δεύτερο μέρος του κλιπ η “Μέρκελ” φοράει ένα φόρεμα αλλά είναι ξεκούμπωτο από την μέση και πάνω. Τότε εμφανίζεται η κοπέλα σκεπασμένη με ένα σεντόνι και της ανεβάζει το φερμουάρ αφού την φιλάει τρυφερά στην πλάτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η Μέρκελ έχει παντρευτεί δυο φορές και την περασμένη εβδομάδα ξεκαθάρισε ότι είναι κατά του γάμου των ατόμων του ιδίου φύλου αφού όταν ήρθε αντιμέτωπη με έναν γκει έφηβο είπε ότι για την ίδια γάμος είναι η ένωση ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε