Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Η ταινία “Nightmare Before Christmas” επιστρέφει με νέο εφιάλτη! [vid]

Η ταινία “Nightmare Before Christmas” επιστρέφει με νέο εφιάλτη! [vid]

Η αγαπημένη ταινία μικρών και μεγάλων “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης” κάνει comeback. Από την μεγάλη οθόνη, σε κόμικ…

Χρειάστηκαν σχεδόν 25 χρόνια για να επιστρέψει ο χριστουγεννιάτικος εφιάλτης του Tim Burton. Και αυτή τη φορά κάνει comeback όχι στην μεγάλη οθόνη αλλά σε μορφή κόμικ…

Ο εκδότης Manga, Tokyopop, έχει εξασφαλίσει άδεια για το πρώτο έργο κόμικς “Nightmare Before Christmas” που επεκτείνει την ιστορία πέρα ​​από αυτή του Tim Burton το 1993. Το κόμικ “The Nightmare Before Christmas: Zero’s Journey”, θα ακολουθήσει τον σκύλο του Jack Skellington, Zero, καθώς χάνεται στην πόλη των Χριστουγέννων.

Το κόμικ θα αρχίσει αρχικά να εμφανίζεται σε εκδόσεις πλήρους χρώματος αλλά και με τη μορφή manga κόμικς τσέπης. Η ιδέα του κόμικ του Tokyopop θα βασίζεται πάνω στην αρχική ιστορία. Το Zero’s Journey που παρουσιάζει έναν διαφορετικό αυτή τη φορά χριστουγεννιάτικο εφιάλτη θα ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες τους προσεχείς μήνες.

Η ταινία του 1993 για όσους δεν την θυμούνται, παρουσιάζει τον βασιλιά των κατοίκων της πόλης του Χάλογουιν να απαγάγει τον Αι-Βασίλη και να μοιράζει ο ίδιος τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια. Ο σκηνοθέτης Χένρι Σέλικ χαρίζει στο κοινό μια ταινία πολύ πιο μπροστά από την εποχή της.

Οι σουρεάλ εικόνες της, η “σκοτεινή” ατμόσφαιρά του και το δεξιοτεχνικά αποτυπωμένο στην οθόνη story του, συνέβαλαν στο να δημιουργήσουν ένα κινηματογραφικό έργο που παραμένει πρωτοποριακό και ενδιαφέρον έως και σήμερα. Μάλιστα, η μουσική του Danny Elfman ξεχωρίζει με το αξέχαστο soundtrack της ταινίας, που είναι βραβευμένο με Grammy. Η ταινία έκανε 75 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Ακούστε το πριν έχετε την ευκαιρία σε λίγο καιρό να το διαβάσετε…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε