Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Jennifer Lopez – Calvin Harris: Το νέο καυτό ειδύλλιο; [pics, vid]

Jennifer Lopez – Calvin Harris: Το νέο καυτό ειδύλλιο; [pics, vid]

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Taylor Swift, ο Calvin Harris φαίνεται πως συνεχίζει τη ζωή του έχοντας στο πλευρό του τη Jennifer Lopez.
 

“Ο Calvin και η Jennifer είναι πολύ προσεκτικοί για να μην τους δουν μαζί. Είναι πολύ νωρίς και το κρατούν ακόμα κρυφό. Έχουν έρθει πολύ κοντά. Υπάρχει επική χημεία ανάμεσά τους”, δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει στο National Enquirer.

Η 47χρονη Λατίνα τραγουδίστρια και ο 32χρονος παραγωγός περνούν πολύ χρόνο μαζί σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας, υποστηρίζοντας πως δουλεύουν μαζί ένα μουσικό πρότζεκτ.

Τον Ιούνιο ο Calvin Harris έδωσε το παρών στα γενέθλια της Jennifer Lopez στο Sin City, με τον 32χρονο να εκφράζει το ενδιαφέρον του για συνεργασία μαζί της.

“Ο Calvin και η Jennifer συζήτησαν μια πιθανή μουσική συνεργασία κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της. Συζήτησαν για τα είδη μουσικής που αγαπούν και οι δύο. Ο Calvin ήταν ενθουσιασμένος που βρέθηκε στο πάρτι παρέα με τη Jennifer”.

Η είδηση για το νέο ειδύλλιο, που μένει να επιβεβαιωθεί, έρχεται λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από την Taylor Swift μετά από 15 μήνες σχέσης. Η Taylor δεν άργησε να κάνει νέα αρχή στη ζωή της, με το ειδύλλιό της με τον Βρετανό ηθοποιό Tom Hiddleston να τελειώνει άδοξα μετά από 3 μήνες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε