Κυριακή, 19 Μαΐ
23oC Αθήνα

Λονδίνο: Είχαν “πετάξει” από το τζαμί έναν από τους μακελάρηδες

Λονδίνο: Είχαν “πετάξει” από το τζαμί έναν από τους μακελάρηδες

Από τζαμί στο Λονδίνο φαίνεται πως είχε “αποβληθεί” ο ένας εκ των τριών μακελάρηδων, ο οποίος φώναξε ότι είναι αντι – ισλαμικό το να ψηφίζεις στις εκλογές. Το περιστατικό συνέβη πριν δυο χρόνια και το αποκαλύπτει η Daily Mail. Ο μακελάρης πήγαινε στο συγκεκριμένο τζαμί μόνο για λίγους μήνες.

“Ξεκίνησε να λέει ότι η ψηφοφορία ήταν μη-ισλαμική και δεν πρέπει να το κάνουμε”, δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα ο διευθυντής του τζαμιού, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του.

“Ήταν πολύ θυμωμένος. Τον απομάκρυνα και του είπα, σας παρακαλώ να ηρεμήσετε. Εκείνος δεν ηρεμούσε με τίποτα. Όταν βγήκαμε έξω από το δωμάτιο, μου είπε ότι δεν έχετε εξουσία πάνω μου, μόνο ο Θεός έχει εξουσία επειδή αυτό είναι σπίτι του Θεού. Του είπα ότι μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά είμαι υπεύθυνος και τον έδιωξα”.

Τότε, ο μακελάρης είχε μακριά μαλλιά ενώ φαίνεται πως δεν γνώριζε πολλά για το Ισλάμ, αν και ήταν ιδιαίτερα φανατισμένος. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους δράστες, ωστόσο δεν τα έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα. Ο ένας από αυτούς, μάλιστα, φέρεται να είναι παντρεμένος με παιδιά ενώ όλοι κάνουν λόγο για άνθρωπο χαμηλών τόνων.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε