Κυριακή, 2 Ιουν.
22oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Συμμαθήτριά της διαθέτει εταιρεία οργίων και βάζει πλώρη για ερωτικές κρουζιέρες  

Κέιτ Μίντλετον: Συμμαθήτριά της διαθέτει εταιρεία οργίων και βάζει πλώρη για ερωτικές κρουζιέρες  
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Όταν πηγαίνανε μαζί σχολείο η Κέιτ Μίντλετον και η συμμαθήτριά της Emma Sayle, ουδείς δεν μπορούσε να φανταστεί το μέλλον που θα είχαν τα δυο αυτά κορίτσια.

Η 46χρονη Emma,  παλιά συμμαθήτρια της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, είναι επιχειρηματίας αλλά δε διαθέτει μια οποιαδήποτε εταιρεία: Είναι στο τιμόνι της Killing Kittens, που σκοπό έχει να δημιουργεί «αξέχαστες ηδονιστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο» – όπως διαφημίζει στην ηλεκτρονική της σελίδα. Πλέον, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της, για την ακρίβεια τα πανιά της, για κρουαζιέρες που θα φιλοξενούν σεξουαλικά πάρτι.

Η 46χρονη Emma Sayle, η οποία φοίτησε στο διάσημο σχολείο Downe House School στο Berkshire μαζί με την Kate Middleton, ίδρυσε την «καυτή» εταιρεία της, με έδρα το Λονδίνο, ώστε να επιτρέψει στις γυναίκες να «αισθάνονται ότι έχουν τον έλεγχο» και να μπορούν να «εξερευνήσουν τη σεξουαλικότητά τους».

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει δημιουργήσει όνομα στη διοργάνωση πολυτελών σεξ πάρτι σε μεγαλοπρεπή σπίτια και κλαμπ του Mayfair.

Η εταιρεία της Sayle, η οποία αποτιμήθηκε σε 11,5 εκατομμύρια λίρες το 2020, διοργανώνει τα πάρτι με αυστηρούς κανόνες: υπάρχει λίστα προσκεκλημένων, όχι single άνδρες – μόνο single γυναίκες ή ζευγάρια – και απαγόρευση στους άνδρες να πλησιάζουν γυναίκες που δεν γνωρίζουν (οι γυναίκες κάνουν τις προτάσεις, αντ’ αυτού).

Η επταήμερη κρουαζιέρα, που θα αναχωρήσει τον Ιούνιο του 2026, αναμένεται να λειτουργήσει με παρόμοιο τρόπο.

Θα λύσει κάβους από τη Βαρκελώνη, θα ταξιδέψει σε πέντε «ονειρεμένους προορισμούς» και οι επισκέπτες θα ζήσουν «επτά νύχτες απόλαυσης» – Μονακό, Πορτοφίνο, Φλωρεντία και Πάλμα στη Μαγιόρκα. 

Η κρουαζιέρα θα προσφέρει όλες τις συνήθεις ανέσεις – καθώς και δραστηριότητες όπως workshops ταντρικού μασάζ.

Η εταιρεία της γνωρίζει μεγάλη άνθηση χάρη στην όλο και πιο φιλελεύθερη στάση του Ηνωμένου Βασιλείου απέναντι στο σεξ και τη σεξουαλικότητα, στην οποία συνέβαλε και η πανδημία.

Η Killing Kittens στα social media, έχει τουλάχιστον 180.000 μέλη.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις