Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μαντέψτε ποιά γερμανική εφημερίδα ΔΕΝ θα συμμετάσχει στο κούρεμα

Μαντέψτε ποιά γερμανική εφημερίδα ΔΕΝ θα συμμετάσχει στο κούρεμα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.03.2012 | 13:05
Πρώτη δημοσίευση: 07.03.2012 | 12:58

Φυσικά και είναι η Bild, η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία, με τις ποιο ανθελληνικές θέσεις και με το αστρονομικό ποσό ελληνικών ομολόγων στην κατοχή της αξίας 4.815 ευρώ.

"Ηλθε η ώρα για τους (μικρούς) ιδιώτες πιστωτές να εγκαταλείψουν τμήμα των απαιτήσεών τους. Το ίδιο και για την Bild. Αλλά εμείς λέμε: όχι", διακηρύσσει η εφημερίδα που έχει 12 εκατομμύρια αναγνώστες σε μία χώρα 82 εκατομμυρίων κατοίκων.

Τον Δεκέμβριο του 2011, η Bild είχε αγοράσει ελληνικά ομόλογα συνολικής αξίας 4.815 ευρώ. Για τη γερμανική εφημερίδα η επιχείρηση απομείωσης του ελληνικού χρέους συνοψίζεται σε μία απώλεια του 38% της επένδυσής της.

"Η Bild λέει 'όχι' και απαριθμεί τρεις λόγους: "Διότι πρόκειται για στάχτη στα μάτια: οι ωριμάνσεις που αναμένονται μέχρι το 2042 είναι εκτός πραγματικότητας", "αυτό δεν αρκεί να κάνει την Ελλάδα να ορθοποδήσει", "νέες εκλογές θα διεξαχθούν στην Ελλάδα τον Απρίλιο".

Και το γερμανικό ταμπλόιντ προσθέτει:

"ΥΓ: Εάν η Bild πρόκειται να έχει κέρδη από τα ομόλογα αυτά , θα τα κάνει δωρεά για φιλανθρωπικό σκοπό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντίστροφη μέτρηση για το κούρεμα – Οι τελευταίες παρασκηνιακές εξελίξεις – Στο 97% οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας

 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο