Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μάντσεστερ: Επέστρεψε στις ΗΠΑ η Αριάνα Γκράντε μετά το μακελειό

Μάντσεστερ: Επέστρεψε στις ΗΠΑ η Αριάνα Γκράντε μετά το μακελειό

Η Αριάνα Γκράντ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες, μία ημέρα αφότου ένας βομβιστής αυτοκτονίας σκότωσε 22 άτομα στη συναυλία της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ενώ πλανώνται τα ερωτηματικά για το αν θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία.

Η Γκράντε, 23 ετών, φαίνεται σε φωτογραφίες που ανάρτησε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Daily Mail να κατεβαίνει τα σκαλιά ενός ιδιωτικού αεροπλάνου σε αεροδρόμιο στην πόλη της, το Μπόκα Ρατόν της Φλόριντα, και να την υποδέχονται συγγενικά πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες της Daily Mail δείχνουν την μικροκαμωμένη σταρ της ποπ σε φόρμα γυμναστικής και κατηφή να χαιρετά τον σύντροφό της, ράπερ Μακ Μίλερ, στον αεροδιάδρομο και να μπαίνει σε αυτοκίνητο.

Η Γκράντε δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από τη Δευτέρα το βράδυ, όταν έγινε η έκρηξη στο γεμάτο στάδιο Μάντσεστερ Αρένα προς το τέλος της συναυλίας της. Μερικά από τα 22 θύματα της επίθεσης ήταν έφηβες ή νεαρά κορίτσια.

Στη μόνη δήλωσή της μέχρι τώρα, η Γκράντε περιέγραψε τον εαυτό της στο Twitter, πέντε ώρες περίπου μετά το τρομοκρατικό επεισόδιο, ως “σπασμένη”, προσθέτοντας, “Από το βάθος καρδιάς μου, λυπάμαι τόσο πολύ. Δεν έχω λόγια”.

Έως και την Τρίτη το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί αν θα συνεχίσει την περιοδεία της ή όχι, και ο καλλιτεχνικός πράκτοράς της, Σκούτερ Μπράουν, δεν απάντησε σε αίτημα του πρακτορείου Reuters για δηλώσεις.

Τη Δευτέρα, σε ανακοίνωση που ανάρτησε στο Twitter, ο Μπράουν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του και ζήτησε τη συνδρομή του κόσμου με προσευχές για τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσους επηρεάστηκαν από την επίθεση.

Η Γκράντε, γνωστή για τα σινγκλ της “Problem” και “Break Free,” χαρακτηρίζεται ως τραγουδίστρια με φωνή που καλύπτει ένα ασυνήθιστα ευρύ φάσμα για αστέρι της ποπ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε