Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Με συνδρομή πλέον η ιστοσελίδα των New York Times!

Με συνδρομή πλέον η ιστοσελίδα των New York Times!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.03.2011 | 07:23
Πρώτη δημοσίευση: 28.03.2011 | 07:23

Το site των New York Times αλλάζει τα δεδομένα και πλέον γίνεται συνδρομητικό για τους αναγνώστες του.

Από σήμερα το site των New York Times σταματάει να προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του και πλέον θα επιτρέπει σε όλους τους χρήστες να διαβάζουν δωρεάν, μέχρι 20 άρθρα.

Έτσι λοιπόν, η κεντρική σελίδα, τα blog, οι μικρές αγγελίες. καθώς και τα βασικά θέματα κάθε ενότητας θα είναι δωρεάν χωρίς περιορισμούς,  ενώ από όλα τα υπόλοιπα ο χρήστης θα μπορεί να διαβάσει δωρεάν μέχρι 20 άρθρα.

Επίσης η πρόσβαση στα κείμενα τα οποία ο χρήστης θα βρίσκει μέσω αναζήτησης στο Google ή από link που υπάρχει για παράδειγμα σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook ή το Twitter θα είναι δωρεάν ακόμα και αν έχει ξεπεράσει το όριο των 20 άρθρων.

Ο περιορισμός των 20 δωρεάν άρθρων το μήνα ισχύει φυσικά για τις εφαρμογές της εφημερίδας που υπάρχουν στο iPhone και στο iPad.

Όταν ο χρήστης εξαντλήσει το όριο των 20 άρθρων, μπορεί να επιλέξει μεταξύ τριών διαφορετικών πακέτων χρέωσης, με τιμές 15, 20 και 35 δολάρια τον μήνα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Τέλος όσοι είναι  ήδη συνδρομητές της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας, θα μπορούν με την υπάρχουσα την συνδρομή τους, να έχουν και απεριόριστη πρόσβαση στην ιστοσελίδα και τις εφαρμογές της.
Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι  προφητικές  αναρτήσεις στο Facebook Εύοσμος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας! Οι "προφητικές" αναρτήσεις στο Facebook
  2. Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook! Τα GIFs έρχονται στα σχόλια του Facebook!
  3. Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger! Ήρθαν τα Reactions και τα Mentions στο Facebook Messenger!
  4. Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook Η ιστορία του Παύλου: Ο άστεγος που βρήκε σπίτι και δουλειά χάρη στο facebook
  5. Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης Μετέδωσαν live στο facebook τον ομαδικό βιασμό 15χρονης
  6. Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές! Οι ζωντανές μεταδόσεις στο Facebook έρχονται και στους υπολογιστές!