Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Φύλακας άγγελος για μικρό Ελληνόπουλο

Φωτογραφία twitter @FLOTUS
Φωτογραφία twitter @FLOTUS

Άγγελος της είδησης που περίμενε από τα Χριστούγεννα ένα τριών ετών Ελληνόπουλο και η οικογένειά του έγινε η Μελάνια Τραμπ. Λίγες ώρες μετά από την επίσκεψή της στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Ρώμης, βρέθηκε το πολυπόθητο μόσχευμα για τον μικρό Δημήτρη.

Μια συγκινητική ιστορία με πρωταγωνιστές την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τον τριών ετών Δημήτρη φέρνει στο φως δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso. Την περασμένη Τετάρτη (24.05.2017) κατά την επίσκεψη του Πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ στη Ρώμη, η Μελάνια Τραμπ επισκέφτηκε το νοσοκομείο Bambino Gesu (Μικρός Ιησούς).

Εκεί, μεταξύ άλλων παιδιών, γνώρισε και τον μικρό Δημήτρη, ένα αγόρι από την Ελλάδα που δίνει μάχη για τη ζωή του και νοσηλεύεται από τα Χριστούγεννα, όταν είχε μεταφερθεί με C-130 και περίμενε το μόσχευμα καρδιάς.

Λίγη ώρα αφού βρέθηκε στο νοσοκομείο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, έγινε γνωστό ότι το μόσχευμα βρέθηκε. Μάλιστα, η ίδια η Μελάνια Τραμπ μέσα από τον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο twitter δεν έκρυψε τη χαρά της που βρέθηκε το μόσχευμα και ο μικρός θα εγχειριστεί.

Η γνωριμία της Μελάνια Τραμπ με τον μικρό Δημήτρη ήταν ξεχωριστή. Ρεπορτάζ της Corriere della Sera ανέφερε ότι η πιο φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή της επίσκεψης της Μελάνια Τραμπ στο νοσοκομείο ήταν όταν συνάντησε τον μικρό Δημήτρη. Το επιβεβαίωσαν και μέλη της συνοδείας της μιλώντας στο CBS, λέγοντας πως η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ένιωσε να αναπτύσσει έναν ξεχωριστό δεσμό με τον μικρό από την Ελλάδα.

Φωτογραφία Reuters

Τον επισκέφτηκε στο δωμάτιό του, το οποίο βρίσκεται σε ξεχωριστή πτέρυγα, κάθισε δίπλα του, του κράτησε το χέρι και πέρασε χρόνο μαζί του, διαβάζοντάς του ένα βιβλίο.

Λίγες ώρες μετά, οι γονείς του παιδιού έμαθαν τα καλά νέα: είχε βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα καρδιάς για τον μικρό τους άγγελο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε