Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μενούνος: Έχασε το διαμάντι από το δαχτυλίδι αρραβώνων της στο Super Bowl! [pics, vid]

Μενούνος: Έχασε το διαμάντι από το δαχτυλίδι αρραβώνων της στο Super Bowl! [pics, vid]

Εκτός από τη φωνή της στους πανηγυρισμούς για τη μεγάλη νίκη των Patriots στο Super Bowl, η Μαρία Μενούνος έχασε και το διαμάντι από το δαχτυλίδι αρραβώνων της στο κατάμεστο στάδιο NRG.

Η παρουσιάστρια του E! News που αρραβωνιάστηκε με τον επί χρόνια σύντροφό της Keven Undergaro τον Μάρτιο μοιάστηκε ένα βίντεο στα προσωπικά της social media για να δείξει πώς οι πανηγυρισμοί της στοίχισαν ένα διαμάντι! 

 

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης maria menounos (@mariamenounos) στις

“Ο Tom Brady έχασε το superbowl51 jersey του και εγώ το διαμάντι μου και τη φωνή μου… τα super fandom κοστίζουν!!! Ο Keven ήταν τρομοκρατημένος! Αυτό το βίντεο είναι 5 δευτερόλεπτα στοιχείων.. Το έκανα αυτό περίπου σε όλη τη διάρκεια της 4ης περιόδου. Ουπς!”, εξήγησε η 38χρονη Μαρία Μενούνος.

 

 

 

 

Φαίνεται πως η Μαρία όμως δεν βιάζεται να αντικαταστήσει το διαμάντι στο Jean Dousset δαχτυλίδι της. “Ίσως περιμένω μέχρι να χτυπήσω μερικές φορές ακόμα τα χέρια μου σε μεταλλικές πινακίδες σε άλλο παιχνίδι γιατί πιστεύω ότι οι Patriots θα είναι εδώ και του χρόνου” δήλωσε στο E! News.

“Νομίζω ότι έμαθα το μάθημά μου και όταν θα είμαι superfan θα το φοράω στον λαιμό μου γιατί αυτό θα είναι πολύ δαπανηρή συνήθεια”. 

Τον Μάρτιο ο Jean Dousset αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι ήταν σχεδιασμένο για τη Μαρία Μενούνος αφού δούλεψε επί ένα μήνα με τον σύντροφό της Keven Undergaro. “Είχαμε περιορισμένο χρονικό διάστημα και συνεργαστήκαμε στενά για να φτιάξουμε το τέλειο δαχτυλίδι για τη Μαρία”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε