Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Προστατεύουν τους απαγωγείς της

Μικρή Μαντλίν: Προστατεύουν τους απαγωγείς της

Δέκα χρόνια μετά την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, ο πρώην αστυνομικός επιθεωρητής Dave Edgar επισημαίνει πως το κίνητρο απαγωγής της μικρής Μαντλίν ήταν σεξουαλικό και επιμένει ότι οι γονείς της δεν είχαν καμία σχέση με την εξαφάνισή της.

Ο ερευνητής που συμμετείχε στις έρευνες για τρία χρόνια υποστηρίζει πως κάποιος προστατεύει τους απαγωγείς της. “Κάποιος ξέρει τι συνέβη και ήρθε η ώρα να βγουν μπροστά”, τόνισε χαρακτηριστικά. Πιστεύει ότι ένας απαγωγέας ομολόγησε κρυφά το έγκλημα σε φίλο ή συγγενική του.

“Αν κάποιος σας το εμπιστεύτηκε τώρα είναι η ώρα να το αποκαλύψετε”, σημείωσε καλώντας να βάλουν ένα τέλος στην αγωνία των γονιών της μικρής Μαντλίν Kate και Gerry. Εκτιμά ότι ήταν μια καλά σχεδιασμένη απαγωγή και πως το κίνητρο ήταν σεξουαλικό, ενώ υποστηρίζει πως υπάρχει ακόμα ελπίδα να είναι ζωντανή.

“Νομίζω ότι κάποιος άλλος εκτός από τον δράστη γνωρίζει και είναι μια από τις καλύτερες ευκαιρίες να πει την αλήθεια, να πει όσα γνωρίζει”. Μια ανταμοιβή δεν είναι πιθανό να αποφέρει αποτελέσματα, κάτι που μπορεί να κάνει η επίκληση στο συναίσθημα.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε