Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Μικρή Μαντλίν: Σοκαριστικές αποκαλύψεις! Νέα αποδεικτικά στοιχεία! [vid]

Μικρή Μαντλίν: Σοκαριστικές αποκαλύψεις! Νέα αποδεικτικά στοιχεία! [vid]

Συναγερμός στις αρχές μετά την αποκάλυψη αυστραλιανού τηλεοπτικού σόου πως έχει νέα αποδεικτικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Οι υπεύθυνοι τηλεοπτικής εκπομπής στην Αυστραλία υποστηρίζουν πως έχουν κάνει μια σημαντική ανακάλυψη στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, χωρίς ωστόσο να δίνουν τα στοιχεία στις αρχές μέχρι την προβολή. Οι λεπτομέρειες πρόκειται να προβληθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο από το κανάλι 7, με το κανάλι να μιλά για “τηλεοπτικό γεγονός ορόσημο”. Οι αποκαλύψεις θα έρθουν ενώ οι γονείς της μικρής Μαντλίν προετοιμάζονται για τη 10η επέτειο εξαφάνισης της κόρης τους που σήμερα θα ήταν 13 ετών.

Η Kate και ο Gerry McCann κάλεσαν τους παραγωγούς του ντοκιμαντέρ να παραδώσουν αμέσως τα στοιχεία στις αρχές. “Αν η αυστραλιανή εκπομπή περιέχει αξιόπιστες και νέες γραμμές διερεύνησης θα πρέπει να δοθούν αμέσως στην αστυνομία”, τόνισε εκπρόσωπος της οικογένειας.

Η ανακοίνωση έρχεται μετά την προβολή τρέιλερ 40 δευτερολέπτων που αναφέρει ότι μια νέα γραμμή έρευνας θα μπορούσε να οδηγήσει στην εξιχνίαση της πολύκροτης εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Τα νέα αποδεικτικά στοιχεία θα αποκαλυφθούν στην εκπομπή της Κυριακής στην οποία θα υπάρχει συνέντευξη του αρχικού ερευνητή Goncalo Amaral. Ο Πορτογάλος αστυνομικός βγήκε από την υπόθεση, με την Αμερικανίδα εγκληματολόγο Pat Brown να εμφανίζεται επίσης στην εκπομπή. Πρόσφατα είχε ισχυριστεί πως η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή και πως το πτώμα της μεταφέρθηκε σε έρημη τοποθεσία και δεν θα βρεθεί ποτέ.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε