Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Νέο σκάνδαλο για τον Φιγιόν με… ρολόι – Τον υποδέχτηκαν πάλι με αυγά και κατσαρόλες [pics, vds]

Νέο σκάνδαλο για τον Φιγιόν με… ρολόι – Τον υποδέχτηκαν πάλι με αυγά και κατσαρόλες [pics, vds]

Δεν το κουνάει ο Φιγιόν, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα σκάνδαλο, δεν λέει να παραιτηθεί. Ο γαλλικός λαός, ωστόσο, δείχνει τρομερά ενοχλημένος από τις αποκαλύψεις για τον υποψήφιο στις Προεδρικές εκλογές της Γαλλίας. Μάλιστα, για ακόμη μία φορά τον υποδέχθηκαν “θερμά”… πετώντας του αυγά και χτυπώντας κατσαρόλες!

Όπως βλέπετε στα βίντεο, διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από φάρμα στην περιοχή Cambo-les-Bains και φωνάζοντας: “Φιγιόν παραιτήσου” πέταξαν αυγά και χτύπησαν κατσαρόλες, μόλις είδαν τον πολιτικό.

Ωστόσο, εκείνος δεν πτοήθηκε ιδιαίτερα, “καλύφθηκε” με την ομπρέλα του για να μην λερωθεί και συνέχισε τον δρόμο του.

Νωρίτερα, μία ακόμα αποκάλυψη για τις “περίεργες” συναλλαγές του Φιγιόν είδε το φως της δημοσιότητας. Έτσι, μετά από τα πανάκριβα κουστούμια του… ο Γάλλος πολιτικός φέρεται να πήρε ενώ ήταν πρωθυπουργός ένα ρολόι αξίας άνω των 10.000 ευρώ από έναν ιταλο – ελβετό επιχειρηματία, τον Pablo Victor Dana, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

«Πράγματι πρόσφερα ένα από τα ρολόγια μου στον Φιγιόν. Του πήγα το ρολόι εγώ ο ίδιος στο πρωθυπουργικό μέγαρο, ενώ βρισκόμουν στο Παρίσι για ταξίδι με την σύζυγό μου και τα παιδιά μου», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η γαλλική πολιτική δεν με ενδιέφερε ποτέ και το εν λόγω δώρο ήταν χωρίς κανένα αντάλλαγμα».

Ο Φιγιόν επιβεβαίωσε  ότι πήρε το συγκεκριμένο δώρο. «Ο  Dana έχει προσφέρει ρολόγια σε πολλά άλλα άτομα εκτός από μένα», δήλωσε ο δεξιός υποψήφιος και πρόσθεσε ότι έχει επίσης λάβει ως δώρο «ένα ρολόι του Alain Thébault, του εφευρέτη των υδροπτέρων».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε