Δευτέρα, 13 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λάθος ο… συναγερμός στο Μάντσεστερ

Λάθος ο… συναγερμός στο Μάντσεστερ

Μας συγχωρείτε, λάθος! Άνδρες των ειδικών δυνάμεων και αστυνομικοί αναπτύχθηκαν στην περιοχή Χαλμ και όχι στο Τράφορντ, όπως ανακοινώθηκε αρχικά. Πρόκειται για τον νέο συναγερμό στο Μάντσεστερ, στο πλαίσιο των ερευνών για την τρομοκρατική επίθεση στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Πάνοπλοι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και όπως ανέφεραν ανταποκρίνονταν σε τηλεφώνημα για περιστατικό στο σχολείο Castlefield Campus και ομάδα πυροτεχνουργών έφτασαν άμεσα στο σημείο. Στην περιοχή εκτός από αστυνομικούς σπεύδουν και δυνάμεις του στρατού, αναφέρθηκε αρχικά.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι υπάρχει κινητικότητα αλλά για την ώρα παραμένει άγνωστο περί τίνος πρόκειται. Μόνο που αποδείχθηκε ότι ήταν… λάθος η πληροφόρησή της. Αρχικά, η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε μέσω twitter ότι υπάρχει περιστατικό στο Τράφορντ.

Αλλά λίγη ώρα μετά ανακοίνωσε ότι ο συναγερμός ήταν λάθος και σε… λάθος σημείο. “Υπήρχε αποκλεισμός στο Χαλμ, όχι στο Τράφορντ, όπως νωρίτερα ανακοινώθηκε, σχετικό με ένα ύποπτο πακέτο, το οποίο πλέον θεωρείται ασφαλές και ο αποκλεισμός έχει αρθεί. Μας συγχωρείται για την σύγχυση” ανέφερε η νέα ανακοίνωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον Guardian, η αστυνομία συνέβαλε έναν άνδρα μετά από επιχείρηση σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε