Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέος συναγερμός στο Παρίσι! Πυροβόλησαν αστυνομικό!

Φωτο Twitter / @Newshunkie
Φωτο Twitter / @Newshunkie

Εκτός από το αιματηρό περιστατικό στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, μία ακόμη επίθεση σημειώθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα! Εξαιρετικά πιθανό να συνδέονται τα δύο περιστατικά.

Τουλάχιστον ένας Γάλλος αστυνομικός έχει τραυματιστεί από πυρά που σημειώθηκαν στα βόρεια του Παρισιού. Αυτό μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης για το αιματηρό περιστατικό στο αεροδρόμιο του Ορλί, όπου ένας άνδρας έπεσε νεκρός!

Ο άνδρας που πυροβόλησε τον αστυνομικό κατάφερε να διαφύγει, με τις αστυνομικές Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβάν έγινε κατά την διάρκεια ενός ελέγχου σε δρόμο του Παρισιού, με τη γαλλική αστυνομία αρχικά να μη συνδέει τα δύο περιστατικά, ωστόσο αργότερα ήρθε η ανατροπή.

Όπως έγινε γνωστό, μετά τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών, ο άνδρας τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητο, το οποίο εγκατέλειψε στο Βιτρί, ένα άλλο νοτιοανατολικό προάστιο του Παρισιού. Εκεί έκλεψε ένα άλλο αυτοκίνητο, ένα Citroen Picasso, το οποίο αστυνομικοί εντόπισαν στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου του Ορλί!

Συνεπώς υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ίσως ο άνδρας που τραυμάτισε αστυνομικό το πρωί, να ήταν ο ίδιος που έπεσε νεκρός λίγο αργότερα στο αεροδρόμιο Ορλί…

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε