Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ο Τραμπ έχει το γαμπρό του… κορώνα στο κεφάλι του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

“Ο Τζάρεντ κάνει ουσιαστική δουλειά για την χώρα. Του έχω πλήρη εμπιστοσύνη. Έχει το σεβασμό όλων κι εργάζεται για την υλοποίηση προγραμμάτων που θα εξοικονομήσουν δισεκατομμύρια δολάρια για την χώρα μας. Επιπρόσθετα και ίσως πιο ουσιαστικά, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος,” δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σχολιάζοντας τις αρετές του γαμπρού του Τζάρεντ Κούσνερ. Την δήλωση αυτή δημοσίευσε χθες το βράδυ, η εφημερίδα “The New York Times.”

Νωρίτερα χθες, ο Τραμπ μέσω μιας σειράς αναρτήσεων του στο Twitter επιτέθηκε στα αμερικανικά ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι οι περισσότερες “διαρροές” πληροφοριών από τον Λευκό Οίκο, είναι “κατασκευασμένες ειδήσεις.”

“Κατά την άποψή μου, αρκετές από τις “διαρροές” πληροφοριών που προέρχονται από τον Λευκό Οίκο είναι κατασκευασμένα ψέματα που προωθούνται από #FakeNews Media,” έγραψε χθες ο Τραμπ στο Twitter.

Μετά την επιστροφή του Αμερικανού προέδρου στην Ουάσιγκτον από την πρώτη εννιαήμερη επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ, το Βατικανό, τις Βρυξέλλες και την Σικελία, ο Λευκός Οίκος βρίσκεται εκ νέου αντιμέτωπος με το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με πιθανούς προεκλογικούς δεσμούς του Τραμπ με την Ρωσία.

Την υπόθεση αυτή διερευνούν το FBI, το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, αλλά και αρμόδιες επιτροπές του αμερικανικού Κογκρέσου.

Οι πληροφορίες από την αμερικανική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι συνεργάτες του προέδρου στον Λευκό Οίκο προετοιμάζουν την λειτουργία “μιας αίθουσας κατάστασης ανάγκης” προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν την υπόθεση αυτή, η οποία έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε κυρίαρχο ζήτημα για την προεδρία Τραμπ.

Σύμβουλοι του Τραμπ δήλωσαν ότι ο ίδιος αναμένεται να συναντηθεί με δικηγόρους μέχρι την επόμενη Κυριακή, προκειμένου να εξεταστούν νομικά ζητήματα γύρω από το θέμα που έχει προκύψει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The New York Times.”

Η κατάσταση έγινε πιο δύσκολη μετά τις αναφορές δημοσιευμάτων για την προεκλογική εμπλοκή του Κούσνερ στην παραπάνω υπόθεση και σχετικά με επαφές του με την Μόσχα τον περασμένο Δεκέμβριο για την οργάνωση ενός μυστικού δικτύου επικοινωνίας με την Ρωσία.

Ο Κούσνερ, είναι γαμπρός του Τραμπ, παντρεμένος με την κόρη του Ιβάνκα, αλλά και υψηλόβαθμος άμισθος σύμβουλος στον Λευκό Οίκο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε