Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι μικροσκοπικοί Τραμπ είναι ό, τι πιο ξεκαρδιστικό έχετε δει! [pics]

Οι μικροσκοπικοί Τραμπ είναι ό, τι πιο ξεκαρδιστικό έχετε δει! [pics]

Μια νέα μόδα που έχει κατακτήσει το ίντερνετ, είναι δεδομένο πως δεν θα αρέσει καθόλου στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

Πρόκειται για την ενότητα “Tiny Trumps“, δηλαδή “μικροσκοπικοί Τραμπ” που υπάρχει στο reddit.com κι έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες μανίες των χρηστών του ίντερνετ και των δεξιοτεχνών του photoshop!

Και τα “καρφιά” αμέτρητα!

Μικροσκοπικός Τραμπ στην αγκαλιά του Ομπάμα, μικροσκοπικός Τραμπ να ζωγραφίζει σαν μικρό παιδί πάνω σε προεδρικά διατάγματα, μικροσκοπικός Τραμπ του οποίου τη γραβάτα δένει ο Ομπάμα (γενικώς ο Ομπάμα έχει την τιμητική του), μικροσκοπικός Τραμπ στα χέρια του Πούτιν, μικροσκοπικός Τραμπ ως άλλος πρίγκιπας Τζορτζ, μικροσκοπικός Τραμπ στο debate με την Χίλαρι Κλίντον, μικροσκοπικός Τραμπ στην… τουαλέτα, μικροσκοπικός Τραμπ στα καλλιστεία, μικροσκοπικός Τραμπ στις διακοπές του Ομπάμα, μικροσκοπικός Τραμπ στο “Αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά”!…

Κοινώς… μικροσκοπικοί Τραμπ παντού! Δείτε μερικές από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως δεν θα αρέσουν καθόλου στον Ντόναλντ Τραμπ!

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε