Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πανικός από μπαράζ εκρήξεων σε πολυκατοικία

Πανικός από μπαράζ εκρήξεων σε πολυκατοικία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.06.2012 | 00:07
Πρώτη δημοσίευση: 03.06.2012 | 22:16

Παραλίγο τραγωδία στη Γερμανία όταν για ένα ολόκληρο τέταρτο ξεσπούσαν συνεχόμενα εκρήξεις σε πολυκατοικία στο Μπίλφελντ.

Σύμφωνα με τον τελικό απολογισμό, εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται σε "κρίσιμη κατάσταση".

Οι εκρήξεις ήταν πολύ ισχυρές με αποτέλεσμα θραύσματα να εκτοξεύονται στα 90 μέτρα προς όλες τις κατευθύνσεις. Πέντε από τα θύματα τραυματίστηκαν αφού δέχθηκαν θραύσματα "αν και έτυχε να βρεθούν στο δρόμο μπροστά από το κτήριο", όπως ανέφερε μια εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, πιθανολογώντας για την παρουσία πυροτεχνημάτων στο εσωτερικό του.

Επίσης έσπασαν τζάμια πλαϊνών πολυκατοικιών και οι καπνοί που αναδύονταν απο το εσωτερικό της φλεγόμενης πολυκατοικίας είχαν ύψος περίπου 100 μέτρων...

Επιπλέον, ανέφερε η αστυνομικός, "κατέρρευσε το στέγαστρο γειτονικής αποθήκης οχημάτων, καταπλακώνοντας τουλάχιστον δύο", την ώρα που "πήραν φωτιά πολλά δέντρα στον ίδιο δρόμο".

Χρειάστηκε "η παρέμβαση όχι λιγότερων από 150 διασώστες", ώστε η κατάσταση να τεθεί μετά παρέλευση ωρών "υπό έλεγχο", βεβαίωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τραγωδία από τη συντριβή αεροπλάνου με 143 επιβάτες   Διαδώστε αυτό το άρθρο