Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ρωσία: Υπεύθυνη εκλογικού κέντρου ρίχνει ψηφοδέλτια στην κάλπη [vid]

Ρωσία: Υπεύθυνη εκλογικού κέντρου ρίχνει ψηφοδέλτια στην κάλπη [vid]

Στα… πράσα “συνελήφθη” από κάμερα ασφαλείας μια γυναίκα, πιθανότητα υπεύθυνη εκλογικού κέντρου, να ρίχνει μια στοίβα ψηφοδέλτια σε μια από τις κάλπες! Το video έρχεται να «φουντώσει» τις φωνές για νοθεία στις βουλευτικές εκλογές της Ρωσίας, όπου το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν βγήκε πρώτο δια… περιπάτου.

Οι φωνές για νοθεία στις εκλογές της περασμένης Κυριακής (18.09.2016) ήταν πολλές αλλά μάλλον αυτό δεν ενδιαφέρει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, που μετά το θρίαμβο της Ενωμένης Ρωσίας βλέπει μια τέταρτη θητεία στην προεδρία της χώρας θα έρχεται πιο κοντά.

Το κόμμα Πούτιν – Μεντβέντεφ έμοιαζε να παίζει χωρίς αντίπαλο. Μόνο που ένα video που έρχεται στη δημοσιότητα προκαλεί ερωτήματα. Είναι από κάμερα ασφαλείας σε εκλογικό κέντρο, άγνωστο σε ποια περιοχή, που δείχνει μια γυναίκα που φέρεται να είναι η υπεύθυνη, να βγάζει ψηφοδέλτια που έχει κρύψει κάτω από ένα σωρό χαρτιά και την ώρα που μια συνάδελφός της γυρνάει την πλάτη της και δεν κοιτάζει, σηκώνεται από τη θέση της και τα ρίχνει στην κάλπη!

Δεν είναι γνωστό ούτε σε ποιο εκλογικό τμήμα της Ρωσίας έγινε το περιστατικού, ούτε αν έχει κινηθεί κάποια διαδικασία από τις αρχές.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε