Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σκάνδαλο Ραχόι - Αυτό είναι τοι πόθεν έσχες του

Σκάνδαλο Ραχόι - Αυτό είναι τοι πόθεν έσχες του
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 09.02.2013 | 18:55

Στη δημοσιότητα έδωσε ο ισπανός πρωθυπουργός Ραχόι, το πόθεν έσχες του μετά την εμπλοκή του ονόματός του σε σκάνδαλο για το δανεισμό της Ισπανίας.

Ο Ισπανός πρωθυπουργός μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, ότι δηλαδή συνέβαλε στην άυξηση του κόστους δανεισμού της Ισπανίας, απάντησε με αναλυτικά στοιχεία για την περιουσία δημοσιοποιώντας το πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με το "ΕΘΝΟΣ", το εισόδημα του Ραχόι από το 2004 μέχρι το 2012, ήταν της τάξης των 147.620 ευρώ ετησίως συν έσοδα από επενδύσεις, ενώ συνολικά κατέβαλε φόρους 870.292 ευρώ σε οκτώ χρόνια.

Οι κατηγορίες επικεντρώνονται στον Λουίς Μπαρθένας, πρώην ταμία του Λαϊκού Κόμματος του Ραχόι και έχουν προκαλέσει αρνητικό αντίκτυπο στους επενδυτές. Ετσι, μετά από ένα μεγάλο διάστημα πτώσης, η τελευταία δημοπρασία ομολόγων έφερε αύξηση των αποδόσεων.

Ο Μπαρθένας έχει υποστηρίξει ότι είναι πλαστές οι γραπτές σημειώσεις που δημοσιεύθηκαν στις 31 Ιανουαρίου από την El Pais, με σκοπό να εμφανίσουν πληρωμές προς τους ηγέτες του Λαϊκού Κόμματος, συμπεριλαμβανομένου και του Rajoy, ως ανταποδόσεις από κατασκευαστική εταιρεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρευνα στα κρυφά βιβλία του Ραχόι

 

Η Μέρκελ στηρίζει Ραχόι - “Θα δημοσιεύσω τις φορολογικές μου δηλώσεις”, λέει ο Ισπανός πρωθυπουργός

 

''Δεν τα άρπαξα – Δεν παραιτούμαι''

    Διαδώστε αυτό το άρθρο