Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο από το μακελειό στο Ορλάντο – Ντοκουμέντο από τις τουαλέτες

Σοκαριστικό βίντεο από το μακελειό στο Ορλάντο – Ντοκουμέντο από τις τουαλέτες

Ένας από τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου Pulse που επέζησε της τραγωδίας έδωσε στη δημοσιότητα τραγικά πλάνα από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στις τουαλέτες ενώ ο Ομάρ Ματίν θέριζε ανθρώπινες ζωές.

Ο Miguel Leiva κλειδώθηκε μαζί με άλλα 20 περίπου άτομα στις τουαλέτες και περίμεναν να τους σώσουν οι αρχές. Πολλοί ήταν τραυματισμένοι μέσα στις κλειδωμένες τουαλέτες και άλλοι πέθαναν πριν φτάσει βοήθεια. Σε συνέντευξή του στο WPLG, ο Miguel Leiva μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο που τράβηξε μέσα από τις τουαλέτες για να στείλει στην κοπέλα του όταν έμαθε πως βρισκόταν στο Pulse όπου ξέσπασε το αιματηρό μακελειό.

“Καθόμασταν ήσυχοι και χτυπούσαν τα κινητά τηλέφωνα όλων μας. Ο μόνος τρόπος να ενημερώσουμε τους δικούς μας ήταν να τραβήξουμε βίντεο και να ακούσουν πως προσπαθούμε να μείνουμε ήσυχοι”. Στο σύντομο βίντεο φαίνονται να βρίσκονται όλοι μαζί στριμωγμένοι στο πάτωμα και να μοιράζονται λίγο νερό. Κάποιοι μιλούν μεταξύ τους και κάποιος τους παρακαλά να κάνουν ησυχία. Λίγο αργότερα μια γυναίκα ξεσπά σε αναφιλητά.

“Με ρώτησε “όλοι αυτοί γύρω σου είναι νεκροί;” και της εξήγησα πως δεν μπορώ να βγω έξω. Είχαμε ένα ποτήρι και προσπαθούσαμε όλοι να πιούμε λίγο νερό”. Ο Leiva είχε τραυματιστεί από 2 σφαίρες και κατάφερε να διασωθεί όταν οι αρχές άνοιξαν τρύπες στους τοίχους του νυχτερινού κέντρου για να σώσουν τους ομήρους.

“Κουνούσαμε τα χέρια μας για να μπορούν να δουν ότι ήμαστε ζωντανοί αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε ήσυχοι. Άρχισαν τότε να μας τραβούν προς τα έξω”. Ο Leiva αναρρώνει στο νοσοκομείο και αισθάνεται πολύ τυχερός που είναι ζωντανός, σημειώνοντας πως οι μισοί από τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους ήταν μαζί του στις τουαλέτες.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε