Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της πρόσκρουσης του αεροσκάφους της Emirates στο Ντουμπάι! Από θαύμα δεν υπάρχουν θύματα!

Φωτογραφία από Instagram / ©jamesdxb
Φωτογραφία από Instagram / ©jamesdxb

– Από θαύμα απεφεύχθη μία ακόμη αεροπορική τραγωδία
– Ένα αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας Emirates έχει πάρει φωτιά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι και φαίνεται να έχει καταστραφεί ολοσχερώς
– Η πτήση EK521 είχε απογειωθεί από την Ινδία με προορισμό το συγκεκριμένο αεροδρόμιο όπου και έκανε αναγκαστική προσγείωση
– Οι 282 επιβαίνοντες και το 18μελές πλήρωμα γλίτωσαν στο “παρά πέντε” αφού το αεροσκάφος χτύπησε με μεγάλη σφοδρότητα στον αεροδιάδρομο κατά την προσγείωση
– Έχουν ήδη δημοσιευτεί οι πρώτες εικόνες από το σημείο
– ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τετάρτης στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Οι πρώτες πληροφορίες που μετέδιδαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ένα αεροσκάφος της Emirates έκανε αναγκαστική προσγείωση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο, η οποία ήταν κάθε άλλο παρά ομαλή.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με τεράστια σφοδρότητα και η ύπαρξη “πυκών καπνών” στο σημείο έκαναν τους αυτόπτες μάρτυρες να υποθέσουν τα χειρότερα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την πρόσκρουση του αεροσκάφους

 

Ευτυχώς οι επιβαίνοντες είναι όλοι σώοι, ωστόσο οι πρώτες εικόνες που δημοσιεύτηκαν, με το αεροσκάφος να έχει πάρει φωτιά, “κόβουν την ανάσα”

Δείτε τις:

 

 

 

 

 

Ευτυχώς όλοι είναι ασφαλείς

Μια ακόμη αεροπορική τραγωδία απεφεύχθη στο… παρά πέντε κι έτσι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι πως όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους κατάφεραν να το εγκαταλείψουν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters, η εταιρεία Emirates έβγαλε μία ανακοίνωση με την οποία επιβεβαίωσε πως “συνέβη ένα περιστατικό” στις 12:45 (σ.σ. τοπική ώρα), ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια της φωτιάς.

Η εταιρεία με απανωτές αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter μεταφέρει πληροφορίες και συγκεκριμένα τονίζει πως στο αεροσκάφος επέβαιναν 275 άνθρωποι συμπεριλαμβανομένων των μελών του πληρώματος, κάτι που λίγο αργότερα διόρθωσε, αναφέροντας πως οι επιβάτες ήταν 282 και το πλήρωμα μετρούσε 18 μέλη.

“Η κύρια προτεραιότητά μας τώρα είναι η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων”, αναφέρει ακόμα.

Το αεροσκάφος εκτελούσε πτήση από την πόλη Τριβάρντουμ της Ινδίας με προορισμό του Ντουμπάι, ενώ η κυβέρνηση του Ντουμπάι έχει ανακοινώσει πως εξαιτίας του “συναγερμού” και των πυκνών καπνών, όλες οι αοπγειώσεις από το αεροδρόμιο έχουν προς το παρόν ανασταλεί, χωρίς να διευκρινίζει τι προβλέπεται για τις προσγειώσεις, για τις οποίες θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με το Flightradar24, το αεροσκάφος είναι τύπου Boeing 777-300 A6-EMW.

Η Emirates συνεχίζει να ενημερώνει για το αεροπορικό ατύχημα, τονίζοντας πως όλοι οι επιβαίνοντες έχουν καταμετρηθεί και είναι σώοι, ενώ ενημερώνει πως οι καθυστερήσεις θα “αγγίξουν” μέχρι και τις 4 ώρες.

Με πληροφορίες από rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε