Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Τη συνόδευσε στον γάμο ο ετοιμοθάνατος σκύλος της! Τι έγινε και τους έκανε όλους να δακρύσουν

Τη συνόδευσε στον γάμο ο ετοιμοθάνατος σκύλος της! Τι έγινε και τους έκανε όλους να δακρύσουν

Η Kelly O’Connell ετοιμαζόταν να γιορτάσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της. Τη μέρα του γάμου της. Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της σκύλος Charlie.

Ήταν 19 ετών όταν υιοθέτησε το μαύρο λαμπραντόρ. Το κουταβάκι είχε εγκαταληφθεί σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ. Από εκείνη την ημέρα οι δυο τους έγιναν αχώριστοι. Μετά από 15 χρόνια ευτυχισμένης ζωής στο πλευρό της Kelly, ο Charlie διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο. Η Kelly ήξερε ότι δεν θα ζούσε για πολύ ακόμα.

“Είχα κλείσει ραντεβού για να του κάνουμε ευθανασία μία εβδομάδα πριν από τον γάμο. Είχε περάσει 5 κρίσεις και δεν ήθελα να υποφέρει άλλο. Έμοιαζε όμως να μη θέλει να χάσει τον γάμο μου και έγινε καλύτερα”. Έτσι ο Charlie δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της τη μεγάλη μέρα.

Μετά όμως από τη γαμήλια τελετή, ο Charlie ήταν πολύ αδύναμος. Η αδερφή της Kelly, Katie, τον πήρε στα χέρια και τον κουβάλησε. Αμέσως μετά η Kelly πήγε κοντά στον Charlie και τον αγκάλιασε σφιχτά. “Τα κατάφερες φιλαράκο, τα κατάφερες” του ψιθύριζε ξανά και ξανά. Οι καλεσμένοι δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, βλέποντας το αχώριστο δίδυμο. Ήξεραν ότι αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές της Kelly με τον καλύτερό της φίλο.

Πράγματι, μια εβδομάδα αργότερα ο Charlie ξεψύχησε ειρηνικά. Η Kelly όμως θα θυμάται τις υπέροχες στιγμές που έζησαν μαζί τα τελευταία 15 χρόνια και θα κοιτάζει με συγκίνηση τις πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες με τον Charlie στον γάμο της. “Όταν κοιτάζω τις φωτογραφίες, ειδικά αυτές που τα λουλούδια είναι γύρω του, νομίζω ότι φαίνεται πολύ ευτυχισμένος. Αν και ένιωσα ότι ίσως να τον πίεσα πολύ ή και να τον ανάγκασα να κρατηθεί για τον γάμο, βλέποντας τις φωτογραφίες αισθάνομαι πως ήθελε να είναι εκεί. Να μας δει να παντρευόμαστε και πως πλέον θα φροντίζουν τη μαμά του”.

 

 

Πηγή: Hefty

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε