Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Την Παρασκευή θα αποφασίσουν οι Ρώσοι αν θα δικάσουν την Μαντόνα

Την Παρασκευή θα αποφασίσουν οι Ρώσοι αν θα δικάσουν την Μαντόνα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 20.08.2012 | 15:48

Δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αποφασίσει ως τα τέλη της εβδομάδας αν θα εκδικάσει αγωγή που κατατέθηκε κατά της Αμερικανίδας σταρ Μαντόνα για την υποστήριξη που έδειξε προς τους ομοφυλόφιλους κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας της στην πόλη.

"Η αγωγή κατά της τραγουδίστριας Μαντόνα κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή. Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφασίσει εντός πέντε ημερών για το αν θα την κάνει δεκτή", δήλωσε η αξιωματούχος του δικαστηρίου Μοσκόφσκι της Αγίας Πετρούπολης, Τατιάνα Σένκο.

Οι ενάγοντες, ακτιβιστές όχι και πολύ γνωστών υπερεθνικιστικών οργανώσεων, όπως η Νέα Μεγάλη Ρωσία και το Συνδικάτο Ρώσων Πολιτών, θεωρούν προσβλητικές τις δηλώσεις της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, η οποία τάχθηκε υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων κατά τη διάρκεια συναυλίας που έδωσε σε αυτήν την πόλη στις 9 Αυγούστου.

Οι ενάγοντες υποστηρίζουν επίσης ότι η Αμερικανίδα σταρ προσέβαλε το θρησκευτικό αίσθημα των ορθοδόξων, δείχνοντας εικόνες από σπασμένους σταυρούς κατά τη συναυλία αυτή.

"Οι ενάγοντες ζητούν αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης", πρόσθεσε η Σένκο, χωρίς να διευκρινίσει σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης που ζητούν.

Ωστόσο ο δικηγόρος των εννέα εναγόντων, ο Αλεξάντερ Ποτσούγεφ, τον οποίο επικαλούνται τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, δήλωσε την Παρασκευή ότι η αποζημίωση που θέλουν να ζητήσουν από την Μαντόνα ανέρχεται σε 333 εκατομμύρια ρούβλια (8,5 εκατομμύρια ευρώ).


   Διαδώστε αυτό το άρθρο