Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Την απέβαλαν από το σχολείο γιατί τη βίασαν!

Την απέβαλαν από το σχολείο γιατί τη βίασαν!

Το 14χρονο κορίτσι που έπεσε θύμα βιασμού αντί να βρει συμπαράσταση αποβλήθηκε … για να μην χαλάσει η εικόνα του σχολείου!

Οργάνωση για την προστασία των παιδιών στην Ινδονησία κατήγγειλε πως η μαθήτρια επέστρεψε στο σχολείο την Δευτέρα και την ώρα που συμμετείχε στην τελετή έπαρσης της σημαίας ένας καθηγητής της ανακοίνωσε μπροστά σε όλους τους μαθητές ότι αποβάλλεται.
Ο καθηγητής τόνισε πως η μαθήτρια “αμαύρωσε την εικόνα του σχολείου”.”Το σχολείο επιδείνωσε τον τραυματισμό της μαθήτριας, ταπεινώνοντάς την μπροστά σε εκατοντάδες συμμαθητές της. Το κορίτσι αυτό έπεσε θύμα κυκλώματος διακίνησης παιδιών. Το σχολείο θα έπρεπε να την βοηθήσει”, τόνισε ο εκπρόσωπος της οργάνωσης για την προστασία των παιδιών.
Η οργάνωση προσέφυγε στο υπουργείου Παιδείας εναντίον του σχολείου–ιδιωτικό σε προάστιο της Τζακάρτας– ζητώντας να ανακληθεί η άδεια λειτουργίας του.
Η έφηβη είχε κανονίσει να συναντηθεί με έναν φίλο από το Facebook, αλλά όταν πήγε στο σημείο συνάντησης την απήγαγαν και την κράτησαν όμηρο για μια εβδομάδα, στη διάρκεια της οποίας βιάστηκε από άγνωστους πολλές φορές.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε