Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Το ανατριχιαστικό μήνυμα πριν την εξαφάνιση και η αυτοκτονία

Το ανατριχιαστικό μήνυμα πριν την εξαφάνιση και η αυτοκτονία

Είχαν περάσει μόλις 24 ώρες από την τελευταία φορά που είχε δει τη σύζυγό του Jo Ringer. Είχαν παντρευτεί πριν από δύο μήνες και του φάνηκε παράξενο όταν γύρισε από τη νυχτερινή βάρδια δεν βρήκε έτοιμο το πρωινό όπως συνήθιζε να κάνει η Jo.

Ο Chad Reidy άρχισε τότε να την ψάχνει παντού στη γενέτειρά τους στο Clarksburg, στη Μασαχουσέτη, αλλά και στις γειτονιές πόλες, για οποιοδήποτε σημάδι της. Μετά τις άκαρπες προσπάθειές του την επόμενη μέρα κάλεσε τις αρχές και ανέφερε την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Οι αρχές ξεκίνησαν να μιλάνε με συγγενείς και φίλους της 39χρονης και γρήγορα έμαθαν ότι η σχέση τους δεν τόσο ρόδινη όσο φαινόταν. Αντίθετα ήταν μια σχέση με τρομερά σκαμπανεβάσματα. Η Ringer μάλιστα, που αγνοείται ακόμα, είχε πει σε έναν από τους φίλους της πως “αν μου συμβεί κάτι μην υποτιμήσετε τον Chad γιατί πιθανότατα αυτός θα το έχει κάνει”.

Η αστυνομία όμως δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ρωτήσει τον Reidy για το ανατριχιαστικό μήνυμα της γυναίκας του. Αφού υποβλήθηκε σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους, βρέθηκε νεκρός στο γκαράζ του σπιτιού τους, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε αυτοκτονία.

Λίγες ημέρες αργότερα η κοπέλα του στο γυμνάσιο Laura Reilly κατηγορήθηκε για παραπλάνηση αρχών, καθώς είχε βρεθεί με τον 42χρονο στις 2 Μαρτίου, δύο ημέρες πριν την εξαφάνιση της Jo Ringer. H Reilly δήλωσε αθώα στις κατηγορίες και ο δικηγόρος της τόνισε πως δεν εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Jo Ringer.

H 19χρονη κόρη της Jo Ringer, Savanah, δεν πιστεύει ότι η Reilly είπε στους ανακριτές όσα γνωρίζει. Βλέποντας τα μηνύματα της μητέρας της στο facebook ανακάλυψε ότι η μητέρα της κακοποιούνταν και πως ο 42χρονος είχε μια σχέση off-and-on με τη Reilly.

“Πιστεύω ότι ο Chad και η Laura συνέχιζαν να βρίσκονται. Νομίζω ότι ίσως ήθελαν να τα ξαναβρούν”, σημείωσε η 19χρονη. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο περισσότερα ερωτηματικά παρά απαντήσεις στο μυστήριο της εξαφάνισης. Με τον 42χρονο να είναι νεκρός και τη Reilly να υποστηρίζει την αθωότητά της, το μόνο που μπορούν να κάνουν συγγενείς και φίλοι της Jo είναι να περιμένουν.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε